Categorii

Vezi si alte recomandari

VIDEK - 1961-10 - Ethernet Cable, Patch Lead, Cat5e, RJ45 Plug to RJ45 Plug, Beige, 10 m

VIDEK - 1961-10 - Ethernet Cable, Patch Lead, Cat5e, RJ45 Plug to RJ45 Plug, Beige, 10 m
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
101,94 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70444
Adaugă la favorite0
Descriere
Cabluul de patch 1961-10 este un cablu CAT-5e UTP de 10m de culoare bej, fără mâner de protecție, cu un mufă RJ45 la fiecare capăt. Acesta este fabricat conform acelorași standarde ridicate ca variantele cu mânere, pur și simplu lipsește un mâner de protecție. Acest cablu face ușor de deconectat, simplu de reterminat și reprezintă o opțiune robustă pentru orice utilizator. Acest cablu standard de 24AWG a fost dezvoltat din sistemul anterior Cat.5. Complet compatibil înapoi, a fost proiectat pentru a oferi capacitate gigabit pe o infrastructură de cablare din cupru și rămâne tipul de cablu de rețea cel mai utilizat. Mufa RJ45 vine cu conectori de aur de 50µ pentru o conectivitate superioară. Acesta este conceput pentru sisteme de frecvență avansate de bandă și viteze de rețea crescute. Aplicații: comunicații și rețele, industriale.
Videk - 1961-10 - Cablu Ethernet, Patch Lead, Cat5e, Mufă RJ45 la Mufă RJ45, Bej, 10 m Cablu 1961-10 este un cablu de patch UTP CAT-5e bej de 10m, cu o mufă RJ45 la fiecare capăt. Acesta este fabricat la aceleași standarde ridicate ca și variantele cu butuc, lipsind simplu butucul de completare a tensiunii. Acest cablu este ușor de scos, simplu de re-terminat și o opțiune robustă pentru orice utilizator. Acest cablu standard de 24AWG a fost dezvoltat din sistemul anterior Cat.5. Compatibil complet invers, a fost proiectat pentru a oferi capacitate gigabit peste o infrastructură de cabluri de cupru și rămâne cel mai folosit tip de cablu de rețea. Mufa RJ45 vine cu conectorii de aur de 50µ pentru o conectivitate superioară. Acesta este proiectat pentru sisteme avansate de frecvență a lățimii de bandă și viteze crescute de rețea. Aplicații: Comunicații & Rețele, Industrial. Caracteristici: Construcție cablu: UTP (pereche răsucită neecranată), Gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Lungimea cablului - metric: 10 m, Culoarea jachetei: Bej, Lungimea cablului - Imperial: 33 ft, Categoria LAN: Cat5e, Conector la conector: Mufă RJ45 la mufa RJ45. Pentru o conectivitate și performanță superioară în rețeaua dvs., alegeți Cablul Ethernet Videk 1961-10. Un cablu robust și eficient, ideal pentru utilizarea în diverse medii industriale sau de comunicații.
Detalii produs
CL70444

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
10 m
Lungimea cablului - Imperial
33 ft
Culoarea jachetei
Bej
Conector la conector
Mufă RJ45 la mufa RJ45
Categoria LAN
Cat5e
Construcție cablu
UTP (pereche răsucită neecranată)

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare