Categorii

Vezi si alte recomandari

UNITED AUTOMATION - A72290 - MOTOR/SPEED CONTROLLER, 1PH, 10A, 230V

UNITED AUTOMATION - A72290 - MOTOR/SPEED CONTROLLER, 1PH, 10A, 230V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.131,19 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97854
Adaugă la favorite0
Descriere
Motorul/Controlerul de viteză UNITED AUTOMATION - A72290 este un dispozitiv de înaltă performanță, potrivit pentru motoarele AC ce funcționează la o tensiune de alimentare maximă de 230V și o frecvență de alimentare de 50Hz. Acesta are o capacitate maximă de curent de ieșire de 10A și este potrivit pentru motoarele cu o singură fază. Produsul este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații industriale sau comerciale. Controlerul de viteză asigură o funcționare eficientă a motorului, oferind în același timp o protecție împotriva supratensiunilor sau a supracurentului. UNITED AUTOMATION - A72290 este un partener de încredere pentru optimizarea performanței motoarelor și a controlului de viteză, și este recomandat pentru o varietate de industrii, de la manufacturier până la automatizare industrială. Alegeți acest produs pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă a echipamentului dumneavoastră.
Detalii produs
CL97854

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tensiune de alimentare Max
230 V
Curent de ieșire Max
10 A
Nr. de faze
Fază singulară
Frecvența de alimentare
50Hz
Control / Tip de unitate
Motor / Controler de viteză
Tip motor compatibil
Motoare AC

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare