Categorii

Unitate gateway Purrmetrix

Sistemul de înregistrare a datelor Purrmetrix măsoară, înregistrează și analizează o serie de variabile importante de mediu. Această unitate gateway colectează datele de la o serie de senzori Purrmetrix și le criptează pentru a fi livrate către serviciul web Purrmetrix.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
896,36 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL5295
Adaugă la favorite0
Descriere
Sistemul de înregistrare a datelor Purrmetrix măsoară, înregistrează și analizează o serie de variabile importante de mediu. Această unitate gateway colectează datele de la o serie de senzori Purrmetrix și le criptează pentru a fi livrate către serviciul web Purrmetrix. Unitatea de gateway este compactă și discretă, necesitând doar alimentare și conexiune Ethernet pentru a începe să transmită date în timp real. 
Poate primi date de la până la 200 de senzori Purrmetrix cu o gamă de la gateway la senzor de 40-60 de metri, în funcție de natura mediului în care se află. Gateway-urile utilizează transporturi HTTPS omniprezente și prize de rețea, ceea ce înseamnă că sunt compatibile cu rețeaua. infrastructuri de traducere. 
Gateway-urile sunt furnizate cu surse de curent alternativ și este disponibilă și o variantă POE pentru situațiile în care nu există acces ușor la prize. Gateway-urile și senzorii Purrmetrix vin cu un serviciu web gratuit pentru a colecta și afișa date de mediu. Actualizați-vă serviciul web în orice moment pentru a adăuga funcții precum alerte, analize prin glisare și plasare, proiecte multiple și membri ai echipei, import/export de date, integrare API și creare automată de rapoarte.
  • Funcționează cu toți senzorii de mediu Purrmetrix
  • Colectează date de la până la 200 de senzori în raza de acțiune
  • Interval wireless până la senzori de până la 60 M (în funcție de mediul radio) se conectează la orice rețea CAT5 - criptare SSL
Detalii produs
CL5295

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa
Greutate
0.050000
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare