Categorii

Vezi si alte recomandari

UNIPOWER - HPL110 - Load Monitor, HPL Series, Analogue Output, Single Phase, Three Phase, 575 Vac

UNIPOWER - HPL110 - Load Monitor, HPL Series, Analogue Output, Single Phase, Three Phase, 575 Vac
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.369,35 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85476
Adaugă la favorite0
Descriere
UNIPOWER - HPL110 - Load Monitor din seria HPL, cu ieșire analogică, este un dispozitiv de monitorizare a încărcării, ideal pentru motoarele AC. Cu o tensiune de alimentare maximă de 575 VAC, acest produs este potrivit atât pentru utilizare în monofazat, cât și în trifazat. Frecvența de alimentare de 50Hz / 60Hz asigură compatibilitatea cu o gamă largă de aplicații. Evaluarea IP40 și IP20 îl face potrivit pentru utilizare în medii diverse, oferind protecție împotriva prafului și a umezelii. UNIPOWER - HPL110 - Load Monitor este compatibil cu adaptatoarele Multicomp Pro RJ45 și este un instrument practic și fiabil pentru monitorizarea încărcării motoarelor AC în diferite aplicații industriale.
Detalii produs
CL85476

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare IP
IP40, IP20
Tensiune de alimentare Max
575 VAC
Nr. de faze
o singură fază, trifazată
Frecvența de alimentare
50Hz / 60Hz
Tip motor compatibil
Motoare AC

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare