Categorii

Șubler Digital Gradat 100 mm

Șubler Digital cu ecran LCD pentru afișarea măsurătorilor vă ajută să realizați cele mai multe lucrări de măsurare folosind măsurarea în 2 direcții (mm / in).

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
118,92 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL620
Adaugă la favorite0
Descriere

Șubler Digital cu ecran LCD pentru afișarea măsurătorilor vă ajută să realizați cele mai multe lucrări de măsurare folosind măsurarea în 2 direcții (mm / in). Măsurarea și marcarea precisă sunt esențiale pentru proiectele dumneavoastră. Permite o măsurare foarte exacta a lungimii, grosimii și adancimii. Ideal pentru fiecare atelier, dar nu numai. Un instrument foarte util, care ar trebui sa fie gasit in fiecare garaj.

Caracteristici tehnice:

  • Ecran LCD
  • Măsurare în 3 direcții
  • 1.5V baterie inclusă
  • Interval de masurare: 0 ~ 100 mm
  • Masurare in mm sau inch
Detalii produs
CL620

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare