Categorii

Vezi si alte recomandari

TUK - KOLMMDX - Fiber Optic Adapter, LC Duplex, LC Duplex, Receptacle, Receptacle, Straight Adapter

TUK - KOLMMDX - Fiber Optic Adapter, LC Duplex, LC Duplex, Receptacle, Receptacle, Straight Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
63,10 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL102395
Adaugă la favorite0
Descriere
Cuplaj de fibră optică de la femelă la femelă cu dimensiuni standard din industrie pentru montare ușoară cu clic în panouri de cabluri, plăci de protecție sau cutii de montare suprafață. Carcasa de keystone ABS UL94V-0.
TUK - KOLMMDX - Fiber Optic Adapter, LC Duplex, LC Duplex, Receptacle, Receptacle, Straight Adapter este un adaptor de fibră optică de tip femelă-femelă, cu dimensiuni standard în industrie pentru montare ușoară în panouri de patch-uri, plăci frontale sau cutii de montaj suprafata cu un capac ABS UL94V-0. Acest adaptor face parte din gama de produse Multicomp Pro RJ45 și este perfect pentru convertirea conectorilor de fibră optică LC Duplex. Cu un design simplu și eficient, acest adaptor drept este ideal pentru utilizarea în rețele de fibră optică, asigurând o conexiune stabilă și sigură. Cu TUK - KOLMMDX - Fiber Optic Adapter, LC Duplex, LC Duplex, Receptacle, Receptacle, Straight Adapter, puteți transforma rapid și ușor conectorii de fibră optică în LC Duplex, pentru a vă extinde rețeaua și a asigura o comunicare rapidă și fiabilă. Acest adaptor este fabricat din materiale de înaltă calitate, fiind rezistent la uzură și oferind o durabilitate sporită. Cu dimensiuni compacte, acest adaptor poate fi montat ușor și rapid în diverse echipamente de rețea, fără a necesita eforturi suplimentare. În concluzie, TUK - KOLMMDX - Fiber Optic Adapter, LC Duplex, LC Duplex, Receptacle, Receptacle, Straight Adapter este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își extindă rețeaua de fibră optică cu un produs fiabil, simplu și eficient.
Detalii produs
CL102395

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Stil corp adaptor
Adaptor drept
Convertiți în conector de fibră optică
LC Duplex
Convertiți din conectorul de fibră optică
LC Duplex

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare