Categorii

Vezi si alte recomandari

TT ELECTRONICS / BI TECHNOLOGIES - 2696 - Turns Counting Dial, Analog, 10 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome

TT ELECTRONICS / BI TECHNOLOGIES - 2696 - Turns Counting Dial, Analog, 10 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
292,94 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79857
Adaugă la favorite0
Descriere
Discul de numărare analogică la precisie 10. Finisajul discului are cifre albe în mat negru. Marcările negre sunt pe finisajul din aluminiu. Finisajul carcasei este crom satinat.
TT ELECTRONICS / BI TECHNOLOGIES - 2696 - Turns Counting Dial este un produs de precizie ce se remarcă prin designul său elegant și performanța sa remarcabilă. Cadranul analogic cu 10 ture este finisat cu cifre albe pe fond negru mat, astfel încât informațiile să fie ușor de citit, iar marcajele negre de pe finisajul din aluminiu completează aspectul sofisticat al produsului. Caracteristicile acestui produs includ o compoziție a cadranului din crom satinat de înaltă calitate, o gamă de produse ce facilitează adaptarea în diverse aplicații și un număr de ture de 10 pentru o măsurare precisă a informațiilor. Diametrul arborelui de 6.35 mm asigură o compatibilitate optimă cu diversitatea de echipamente și dispozitive. Designul ergonomic al acestui produs este completat de finisajul satinat cromat al carcasei, care adaugă un aspect modern și sofisticat. TT ELECTRONICS / BI TECHNOLOGIES - 2696 - Turns Counting Dial este soluția ideală pentru cei care caută o combinație între estetică și performanță în măsurătorile lor. În concluzie, TT ELECTRONICS / BI TECHNOLOGIES - 2696 - Turns Counting Dial este un produs de calitate superioară, ce se remarcă prin precizie, durabilitate și design elegant. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază performanța și estetica în echipamentele lor.
Detalii produs
CL79857

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Diametrul arborelui
6.35 mm
Nr. de ture
10 ture
Compoziția cadranului
Crom satinat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare