Categorii

Vezi si alte recomandari

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC4671-BOB - BREAKOUT BOARD, H/W SERVO CONTROLLER

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC4671-BOB - BREAKOUT BOARD, H/W SERVO CONTROLLER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
363,77 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86190
Adaugă la favorite0
Descriere
Placă de expansiune TMC4671 pentru controler servo cu control orientat pe câmp magnetic (FOC) și control al cuplului (FOC), controlul vitezei, controlul poziției Intrări de control feed forward ADC-uri integrate, Frontend ADC tip ∆Σ Hall analogic/digital, Encoder analogic/digital Suportă motoare PMSM/BLDC cu 3 faze, motoare pas cu pas cu 2 faze și motoare DC Motorul PWM avansat Aplicație motor SPI + depanare (UART, SPI) Interfață pas-către-pas (S/D)
TMC4671-BOB este o placă de breakout care funcționează ca un controler hardware servo, compatibil cu Trinamic TMC4671-LA. Cu funcții precum controlul de cuplu, controlul de viteză și controlul poziției, acest produs este ideal pentru aplicații care necesită o precizie ridicată și un control avansat al motoarelor. Placa vine echipată cu intrări pentru controlul feed forward, un convertor analog-digital integrat și suport pentru motoare cu 3 faze PMSM/BLDC, motoare cu 2 faze sau motoare DC. De asemenea, TMC4671-BOB dispune de un motor PWM avansat, SPI + debug (UART, SPI) și o interfață step-direction (S/D) pentru o integrare simplă în diverse aplicații. Gama de produse TMC4671-BOB este perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de performanță sistemelor de control al motoarelor. Fiind un accesoriu Multicomp Pro RJ45 compatibil cu Trinamic TMC4671-LA, această placă de breakout oferă o soluție completă și eficientă pentru controlul motoarelor în aplicații industriale, medicale sau de robotică. În concluzie, TMC4671-BOB - BREAKOUT BOARD este o alegere excelentă pentru cei care caută un controler hardware servo compact, puternic și versatil. Cu caracteristici avansate și o compatibilitate extinsă, acest produs va satisface cerințele celor mai exigente aplicații.
Detalii produs
CL86190

Fișă produs

Tip accesoriu
Breakout Board
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Servocontroller hardware Trinamic TMC4671-LA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare