Categorii

Vezi si alte recomandari

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC2208SILENTSTEPSTICK - Evaluation Board, TMC2208 Bipolar Stepper Motor Driver Board, Steal

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC2208SILENTSTEPSTICK - Evaluation Board, TMC2208 Bipolar Stepper Motor Driver Board, StealthChop
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
95,67 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86548
Adaugă la favorite0
Descriere
Controler/driver de motor TMC2208, placă de evaluare a managementului de putere pentru motoare pas cu pas Notă de subsol Cererea pieței pentru acest produs a determinat o extindere a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de reduceri.
TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC2208SILENTSTEPSTICK Evaluation Board este o placă de evaluare pentru TMC2208 Bipolar Stepper Motor Driver Board, echipată cu tehnologia StealthChop. Acest motor controller/driver este proiectat pentru gestionarea puterii motoarelor pas cu pas și este perfect pentru aplicații care necesită un control precis al mișcării. Prin intermediul acestei plăci de evaluare, utilizatorii pot testa și evalua performanțele TMC2208 într-un mediu controlat, pentru a asigura o integrare ușoară și eficientă în aplicațiile lor. Cu ajutorul acestei plăci, utilizatorii pot obține un feedback rapid cu privire la performanța motorului lor și pot face ajustările necesare pentru a obține rezultatele dorite. Caracteristicile TMC2208SILENTSTEPSTICK Evaluation Board includ o gamă largă de produse, precum adaptorul Multicomp Pro RJ45, care este compatibil cu motoarele cu 2 faze. Această placă de driver pas cu pas oferă utilizatorilor un control precis al motoarelor lor, asigurând o funcționare silențioasă și eficientă. În concluzie, TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC2208SILENTSTEPSTICK Evaluation Board este o soluție excelentă pentru cei care doresc să obțină performanțe de înaltă calitate în aplicațiile lor cu motoare pas cu pas. Cu această placă de evaluare, utilizatorii pot testa și evalua TMC2208 înainte de a-l integra în proiectele lor, asigurându-se că obțin rezultatele dorite.
Detalii produs
CL86548

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de driver pas cu pas
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Motoare cu 2 faze

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare