Categorii

Vezi si alte recomandari

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC-SCHRAUBSTOCK - Breakout Board, Soldered Prototype Carrier Board For Trinamic BOBs, Ardui

TRINAMIC / ANALOG DEVICES - TMC-SCHRAUBSTOCK - Breakout Board, Soldered Prototype Carrier Board For Trinamic BOBs, Arduino Compatible
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
700,28 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68025
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa de bază oferă o platformă simplă și ușor de utilizat pentru testarea tuturor plăcilor de breakout TRINAMIC disponibile (BOBs), care permite testarea ușoară în cadrul configurării dvs., precum și conexiune directă la un Arduino. Placa este furnizată ne-populată, dar cu diferite conectori și headere incluse pentru o libertate deplină de utilizare. Conținut: PCB necompletat TMC-Schraubstock, 1x header masculin cu 40 de pini și pas de 2.54mm, 4x mufă feminină cu 15 pini și pas de 2.54mm, 4x bloc terminal cu șurub cu 10 pini și pas de 2.54mm.
TMC-SCHRAUBSTOCK este un board de testare simplu și ușor de folosit pentru toate breakout-urile TRINAMIC disponibile, care permite testarea ușoară în cadrul setării dvs. precum și conectarea directă la un Arduino. Board-ul este furnizat neasamblat, dar cu diferite conectori și headere incluse pentru libertate deplină de utilizare. Conținutul includ: TMC-Schraubstock PCB necompletat, 1x header masculin cu 40 de pini și pas de 2.54mm, 4x mufe feminine cu 15 pini și pas de 2.54mm, 4x blocuri terminale cu șurub cu 10 pini și pas de 2.54mm. Acest board de transport oferă o soluție simplă și convenabilă pentru testarea breakout-urilor TRINAMIC într-un mod eficient și fără probleme. Conectorii și headerele incluse permit o conectare ușoară și rapidă la un Arduino, permițându-vă să testați funcționalitatea breakout-ului cu ușurință în cadrul proiectului dvs. Cu o gamă variată de accesorii incluse, acest board este versatil și poate fi adaptat la diferite nevoi și proiecte. Cu un design compact și ușor de utilizat, TMC-SCHRAUBSTOCK este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă și convenabilă pentru testarea breakout-urilor TRINAMIC. În concluzie, TMC-SCHRAUBSTOCK este o alegere excelentă pentru cei care doresc să testeze breakout-urile TRINAMIC într-un mod simplu și eficient. Cu caracteristici versatile și un design ușor de utilizat, acest board de testare este un instrument valoros pentru proiectele de dezvoltare și teste.
Detalii produs
CL68025

Fișă produs

Tip accesoriu
Consiliu de transport
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
TRINAMIC Breakout Boards

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare