Categorii

Vezi si alte recomandari

THORPE PRODUCTS - TP-30 - Mounting Bracket, Adjustable, Barrel Sensors

THORPE PRODUCTS - TP-30 - Mounting Bracket, Adjustable, Barrel Sensors
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
264,81 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL101910
Adaugă la favorite0
Descriere
TP-30 este un suport de calitate superioară complet ajustabil pentru toate tipurile de senzori de tip butoi. Este construit din nylon negru 66 cu elemente de prindere din oțel inoxidabil și un bolt striat cu zinc-placat. Este furnizat complet echipat cu un kit de piese pentru a se potrivi diametrelor senzorilor 4, 5, 12, 14, 18 și 30mm. Două șuruburi cu cap hexagonal de zinc placat cu dimensiunea M4 20mm sunt furnizate pentru fixarea suportului în poziție. Aplicații: industrial, senzorizar și instrumentare.
TP-30 este un suport de senzor ajustabil de înaltă calitate pentru toate tipurile de senzori de bare. Este construit din nylon negru 66 cu elemente de fixare din oțel inoxidabil și un bolț striat placat cu zinc. Este furnizat complet cu un set de piese pentru a se potrivi cu diametrele senzorilor de 4, 5, 12, 14, 18 și 30 mm. Două șuruburi capete zincate M4 de 20 mm sunt furnizate pentru fixarea suportului în poziție. Acest produs este utilizat în aplicații industriale, de senzorizare și instrumentație. Este potrivit pentru diverse nevoi de fixare a senzorilor de bare și este ușor de adaptat pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de senzori. Construcția sa durabilă îl face potrivit pentru utilizarea în medii industriale și de lucru grele. Suportul de senzor ajustabil TP-30 este un produs de încredere și eficient, care va satisface cerințele utilizatorilor în domeniul industrial și al instrumentației. Fiabilitatea și adaptabilitatea acestui produs îl fac o alegere ideală pentru diferite aplicații în care senzorii de bare sunt utilizați. În concluzie, TP-30 este un produs de calitate superioară, versatil și fiabil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale și de instrumentație. Fiind ușor de instalat și ajustat, acest suport de senzor este o soluție excelentă pentru nevoile de fixare a senzorilor de bare.
Detalii produs
CL101910

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare