Categorii

TEXAS INSTRUMENTS - TPD4E001DRLR - ESD Protection Device, 100 V, SOT-6, 6 Pins, 950 mV, 100 W, TPD4E

TEXAS INSTRUMENTS - TPD4E001DRLR - ESD Protection Device, 100 V, SOT-6, 6 Pins, 950 mV, 100 W, TPD4E
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4,67 RON (inclusiv TVA) 5,78 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL38490
Adaugă la favorite0
Descriere
TPD4E001DRLR este un Dispozitiv de Protecție împotriva ESD cu capacități reduse, cu 4 canale, pentru interfețe de date de înaltă viteză. Este conceput pentru a disipa loviturile ESD la nivelul maxim specificat în standardul internațional IEC 61000-4-2 (nivelul 4). Dispozitivul are o capacitățe de intrare/ieșire IO de 1.5pF per canal, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în interfețe de date de înaltă viteză. Curențul de scurgere ultra-scazut (1nA maxim) este potrivit pentru măsurători analogice de precizie în aplicații precum glucometre și monitoare de ritm cardiac. Oferă protecție IEC superioară, capacități reduse, tensiune de blocare mai mică și elimină necesitatea unui condensator de intrare. Protecție ESD IEC 61000-4-2 (nivel 4) descărcare prin contact ±8kV și descărcare de la distanță ±15kV. Curentul de vârf la impuls de 5.5A (impuls de 8/20μs). Capacitate de intrare/ieșire IO de 1.5pF. Curent maxim de scurgere de 1nA. Curent de alimentare scăzut de 1nA. Plajă de tensiune de alimentare de la 0.9 la 5.5V. Plajă de temperatură de operare de la -40 până la 85°C. Aplicații: Calculatoare și periferice de calculatoare, Comunicații și rețele, Managementul energiei, Imagistică, Video și Viziune, Măsurare, Medicină, Industrie.
Produsul TPD4E001DRLR de la Texas Instruments este un dispozitiv de protecție împotriva descărcărilor electrostatice (ESD) cu 4 canale și capacități mici. Acesta este conceput pentru interfețele de date de mare viteză și poate disipa descărcări de ESD la nivelul maxim specificat în standardul internațional IEC 61000-4-2 (nivelul 4). Dispozitivul are o capacitivitate IO de 1.5pF pe canal, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în interfețele de date IO de mare viteză. Curentul de scurgere extrem de mic (1nA maxim) este potrivit pentru măsurători analogice de precizie în aplicații precum aparate de măsurare a glicemiei și monitoare de ritm cardiac. Acesta oferă protecție IEC mai mare, capacitivitate mai mică, tensiune de fixare mai mică și nu necesită condensator de intrare. Produsul este certificat IEC 61000-4-2 pentru protecție ESD (nivelul 4) cu o descărcare la contact de ±8kV și o descărcare la distanță de ±15kV. De asemenea, suportă un curent de puls maxim de 5.5A (puls de 8/20µs). Cu un număr de 6 pini, acest dispozitiv are o tensiune de prindere maximă de 100V și o tensiune de operare de 950mV. Este potrivit pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații, precum calculatoare și periferice de calculator, comunicații și rețele, gestionarea energiei, imagine, video și viziune, aparate de măsură, domeniul medical și industrial. Dispozitivul poate fi utilizat într-un interval de temperatură cuprins între -40 și 85°C și suportă o gamă de tensiuni de alimentare de la 0.9V la 5.5V. În concluzie, dispozitivul TPD4E001DRLR este o soluție eficientă și versatilă pentru protecția interfețelor de date de mare viteză împotriva descărcărilor electrostatice, cu capacitivitate redusă și clamping voltage scăzut. Acesta oferă o performancesuperioară într-o gamă largă de aplicații și este potrivit pentru utilizare în medii industriale și medicale.
Detalii produs
CL38490

Fișă produs

Tensiune de operare
950 mV
Nr. de ace
6 ace
Tensiune de prindere Vc Max
100 V
Standard de calificare auto
-888
Disiparea puterii Pd
100 W

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare