Categorii

TEXAS INSTRUMENTS - TPD1E10B06DPYR - ESD Protection Device, 14 V, SON, 2 Pins, TPD1E

TEXAS INSTRUMENTS - TPD1E10B06DPYR - ESD Protection Device, 14 V, SON, 2 Pins, TPD1E
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3,65 RON (inclusiv TVA) 4,45 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Stoc epuizat
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL36961
Adaugă la favorite0
Descriere
TPD1E10B06DPYR este un diodă de protecție ESD cu un singur canal, care oferă protecție împotriva ESD de contact de ±30kV, protecție de ±30kV împotriva golului de aer IEC și are un circuit de prindere ESD cu o diodă TVS în paralel pentru suportul semnalelor bipolare sau bidirecționale. Capacitatea de linie de 12pF a acestei diode de protecție ESD este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, suportând rate de date de până la 400Mbps. Este potrivită pentru protecția circuitului pentru linii audio (microfon, căști și difuzoare), interfață SD pentru tastatură sau alte butoane, pin VBUS și pin ID de la porturile USB și porturi I/O de uz general. Este bună pentru protecția echipamentelor finale precum cărți electronice, tablete, telecomenzi, dispozitive purtabile, decodoare și echipamente de punct de vânzare electronice. Oferă protecție ESD la nivel de sistem pentru interfețe I/O cu tensiune redusă. Protecție împotriva impulsurilor IEC 61000-4-5 de 6A (8/20 µs). Capacitate I/O de 12pF. Curent maxim de scurgere ultrascăzut de 100nA. Interval de temperatură de operare de -40 până la 125°C. Aplicații: computere și periferice de calculator, comunicații și rețelistică, electronice de consum, automatizare și control al proceselor, industrial.
Dispozitivul de protecție ESD TPD1E10B06DPYR produs de Texas Instruments este o diodă de protecție pe un singur canal care oferă protecție împotriva electrostaticei de contact de ±30kV, protecție împotriva electrostaticei de aer de ±30kV conform standardului IEC și are un circuit de prindere ESD cu o diodă TVS bidirecțională pentru suportul semnalului bipolar sau bidirecțional. Capacităția liniei de 12pF a acestei diode de protecție ESD este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, suportând viteze de transfer de date de până la 400Mbps. Este potrivit pentru protecția circuitelor pentru linii audio (microfon, căști și difuzoare), interfața SD, tastaturile sau alte butoane, pinul VBUS și pinul ID al porturilor USB și porturile generale de intrare/ieșire (I/O). Este un dispozitiv ideal pentru protecția echipamentelor de ultimă generație, cum ar fi eBook-uri, tablete, telecomenzi, dispozitive purtabile, decodoare și echipamente electronice de punct de vânzare. Ofere protecție la nivelul sistemului pentru interfețele I/O de joasă tensiune conform standardului IEC 61000-4-5. Asigură protecție la supratensiuni de 6A (8/20µs) și o curent de scurgere ultra-scăzut de maxim 100nA. Poate funcționa într-un interval de temperatură cuprins între -40 și 125°C. Este utilizat în aplicații precum calculatoare și periferice de calcul, comunicare și rețele, electronice de consum, automatizare și controlul proceselor industriale. Specificațiile tehnice ale produsului includ puterea disipată Pd: -999mW, tensiunea de prindere Vc Max: 14V, calificare auto standard: -888, număr de pini: 2 și tensiunea de operare: -999V.
Detalii produs
CL36961

Fișă produs

Tensiune de operare
-999 V
Nr. de ace
2 ace
Tensiune de prindere Vc Max
14 V
Standard de calificare auto
-888
Disiparea puterii Pd
-999 mW

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare