Categorii

TEXAS INSTRUMENTS - SN65220DBVR - ESD Protection Device, SOT-23, 6 Pins, 6 V, 385 mW, SN652

TEXAS INSTRUMENTS - SN65220DBVR - ESD Protection Device, SOT-23, 6 Pins, 6 V, 385 mW, SN652
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
10,61 RON (inclusiv TVA) 12,45 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL34657
Adaugă la favorite0
Descriere
SN65220DBVR este un supresor de tensiune tranzitorie (TVS) cu port USB cu 6 pini. Acest dispozitiv oferă protecție împotriva zgomotului electric tranzitoriu pentru porturile universale de serial (USB) cu viteză joasă și viteză completă. Capacitivitatea de intrare de 35pF îl face nepotrivit pentru aplicațiile USB 2.0 de mare viteză. Orice I/O prin cablu poate fi supus zgomotului electric tranzitoriu provenit din diferite surse. Acești transitori de zgomot pot provoca deteriorarea transceiverului USB sau a ASIC-ului USB dacă au o magnitudine și o durată suficientă. Pierdere maximă de curent scăzut de 1 μA la 6V. Capacitivitate scăzută de 35pF (tipic). Curent de vârf înaintat de 3A. Aplicații: Computere și periferice de calculator.
Produsul SN65220DBVR de la TEXAS INSTRUMENTS este un dispozitiv de protecție împotriva descărcărilor electrostatice (ESD), având 6 pini și fiind de tip SOT-23. Acest dispozitiv oferă protecție împotriva transitorii de zgomot electric pentru porturile universale seriale de tip USB (universal serial bus) cu viteză redusă și viteză completă. Dispozitivul este destinat protejării împotriva transitorilor de zgomot electric la porturile USB, care pot apărea din surse variate. Acești transitori pot provoca daune transmițătorului USB sau ASIC-ului USB dacă au suficientă magnitudine și durată. Cu o capacitate de intrare de 35pF, acest dispozitiv nu este potrivit pentru aplicațiile de mare viteză USB 2.0. SN65220DBVR are o scurgere de curent maximă de 1μA la 6V, iar capacitatea sa scăzută de 35pF îl face potrivit pentru aplicații sensibile. Dispozitivul poate gestiona o curentă maximă de vârf de 3A pentru a face față transitorilor puternici. Printre aplicațiile comune ale acestui dispozitiv se numără computerele și perifericele de calculator, unde protecția împotriva transitorilor de zgomot electric este esențială pentru evitarea daunelor la transmițătorul USB sau ASIC-ul USB. Dispozitivul SN65220DBVR este compact și ușor de utilizat, având doar 6 pini. De asemenea, acesta are o tensiune maximă de prindere de -999V și este conform standardului auto -888. În concluzie, dispozitivul SN65220DBVR de la TEXAS INSTRUMENTS este un dispozitiv de protecție ESD pentru porturile USB cu viteză redusă și viteză completă. Acesta oferă o protecție eficientă împotriva transitorilor de zgomot electric și este potrivit pentru utilizare în diverse aplicații, inclusiv în domeniul calculatoarelor și perifericelor de calculator.
Detalii produs
CL34657

Fișă produs

Tensiune de operare
6 V
Nr. de ace
6 ace
Tensiune de prindere Vc Max
-999 V
Standard de calificare auto
-888
Disiparea puterii Pd
385 mW

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

7 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare