Categorii

Vezi si alte recomandari

TEXAS INSTRUMENTS - LMV7235M7/NOPB - Operational Amplifier, 1 Channels, 2.7V to 5.5V, SC-70, 5 Pins

TEXAS INSTRUMENTS - LMV7235M7/NOPB - Operational Amplifier, 1 Channels, 2.7V to 5.5V, SC-70, 5 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
24,89 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70567
Adaugă la favorite0
Descriere
LMV7235M7/NOPB este un comparator de tensiune scăzută cu consum extrem de redus de energie, cu ieșire cu descărcare deschisă/push-pull și intrare de la poartă la poartă. Este garantat să funcționeze în intervalul complet de tensiune de alimentare de la 2,7 la 5,5V. Acest dispozitiv realizează o întârziere de propagare de 75ns consumând doar 65µA curent de alimentare la 5V. Are o gamă de tensiune de mod comun mai mare decât de la poartă la poartă. Gama de tensiune de mod comun de intrare se extinde la 200mV sub nivelul de masă și 200mV peste alimentare, permițând atât detectarea la masă, cât și la alimentare. LMV7235 are un ieșire cu descărcare deschisă. Prin conectarea unui rezistor extern, ieșirea comparatorului poate fi folosită ca un schimbător de nivel. Tipul de ieșire cu colector deschis curent maxim de intrare 400nA. Aplicații dispozitive portabile, procesare de semnal, detectare și instrumentație, automotive.
Texas Instruments LMV7235M7/NOPB este un amplificator operațional cu un singur canal și un consum extrem de redus de energie. Dispozitivul este garantat să funcționeze pe întreaga gamă de tensiuni de alimentare între 2,7 și 5,5V. Cu o întârziere de propagare de doar 75ns și un consum de curent de doar 65µA la 5V, acesta este ideal pentru aplicații sensibile la consumul de energie. Comparatoarele LMV7235M7/NOPB sunt ideale pentru portabile, prelucrarea semnalelor, senzori și instrumentație automotive. Acestea au un domeniu de tensiune comun mai mare decât cel de la un capăt la celălalt și pot detecta atât tensiunea la masă, cât și pe linie de alimentare. De asemenea, caracteristica de ieșire open-drain permite folosirea unui rezistor extern pentru a obține un nivel de semnal. Cu o tensiune de compensare de intrare de 1mV, un curent de polarizare de intrare de 30nA și un număr de până la 5 pini pasivi, acest amplificator operațional este un instrument versatil și eficient energetic. Temperatura de funcționare a dispozitivului variază între -40°C și 85°C, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații în medii diferite. În concluzie, Texas Instruments LMV7235M7/NOPB este o soluție excelentă pentru aplicații cu cerințe stricte de consum de energie și performanță. Datorită caracteristicilor sale avansate și versatilității sale, acest amplificator operațional este alegerea perfectă pentru proiectele care necesită un dispozitiv fiabil și eficient energetic.
Detalii produs
CL70567

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
5 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
1 Canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
SC-70
Gama de tensiune de alimentare
2,7 V până la 5,5 V
Tensiune de compensare de intrare
1 mV
Curent de polarizare de intrare
30 nA
Din cale ferată
Feroviar - intrare pe șină (RRI)
Tip amplificator
Scop general

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare