Categorii

Vezi si alte recomandari

TEXAS INSTRUMENTS - LMH1981MT/NOPB - Video Sync Separator, Composite, Horizontal, Vertical, 50 % Slice, Multi, 3.135V to

TEXAS INSTRUMENTS - LMH1981MT/NOPB - Video Sync Separator, Composite, Horizontal, Vertical, 50 % Slice, Multi, 3.135V to 5.25V, TSSOP-14
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
202,92 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95317
Adaugă la favorite0
Descriere
LMH1981MT/NOPB este un separator de sincronizare video multi-format, intrarea acceptă semnale video analogice SD/ED/HD standard cu sincronizare de nivel bi-level sau tri-level, iar ieșirile furnizează toate semnalele de sincronizare critice în logică CMOS, care oscilează de la un lat la altul (VCC și GND) incluzând sincronizarea compusă, orizontală și verticală, timing-ul de impulsuri/spate, câmpuri pare/impare și ieșirea formatului video. HSYNC prezintă o fluctuație foarte mică a jitter-ului pe marginea sa principală (căzătoare), minimizând circuitul extern necesar pentru curățarea și reducerea jitter-ului în etapele ulterioare de generare a ceasului. LMH1981 detectează automat formatul video de intrare, eliminând necesitatea programării folosind un microcontroller și aplică tăierea de sincronizare precisă la 50% pentru a asigura extragerea precisă a sincronizării la OH, chiar și pentru intrări cu amplitudine neregulată cauzată de terminare incorectă sau pierdere de transmisie. Ieșirea unica a formatului video transmite numărul total de linii orizontale pe câmp sub forma unui flux de date serial binar de 11 biți. Separarea standard a sincronizării video analogice pentru NTSC, PAL, 480I/P, 576I/P, 720P și 1080I/P/PsF Compatibil cu sincronizarea bi-level și tri-level, timing-ul impulsului/spate, câmpurile pare/impare și ieșirile de format video Performanță superioară a jitter-ului pe vârful principal al HSYNC Detectarea automată a formatului video Produs ecologic și fără Sb/Br Aplicații: Electronice de consum, Multimedia, Imaging, Video & Vision.
Produsul LMH1981MT/NOPB de la Texas Instruments este un separator de sincronizare video multi-format, cu intrare care acceptă semnale video analogice standard SD/ED/HD cu sincronizare bi-level sau tri-level, iar ieșirile furnizează toate semnalele de sincronizare critice în logica CMOS, cu balans între cele două margini (VCC și GND), incluzând sincronizare compozită, orizontală și verticală, sincronizare de impulsuri/porțiune de retur, câmp impar/par, precum și ieșiri de format video. HSYNC oferă o stabilizare scăzută a jitter-ului pe marginea sa principală (coborâtoare), minimalizând circuitelor externe necesare pentru curățarea și reducerea jitter-ului în etapele ulterioare de generare a ceasului. LMH1981 detectează automat formatul video de intrare, eliminând necesitatea programării folosind un microcontroler și aplică sectarea precisă a sincronizării la 50% pentru a asigura extragerea precisă a sincronizării, chiar și pentru intrările cu amplitudine neregulată datorită terminării incorecte sau pierderilor de transmisie. Ieșirea sa unică de format video transmite numărul total de linii orizontale pe câmp sub formă de flux serial binar cu 11 biți. Separatorul de sincronizare LMH1981 este compatibil cu sincronizarea bi-level și tri-level pentru formatele NTSC, PAL, 480I/P, 576I/P, 720P și 1080I/P/PsF, oferind performanță superioară a jitter-ului pe marginea principală a HSYNC. Acest produs este destinat aplicațiilor din domeniul electronicelor de consum, multimedia, imaginii, video și viziunii, și este un produs ecologic, fără Sb/Br. Caracteristicile sale includ tipul de sincronizare a ieșirii, tensiunea maximă de alimentare, tensiunea minimă de alimentare, temperaturile de operare maximă și minimă, stilul de carcasă TSSOP cu 14 pini și nivelul MSL de 1 - Nelimitat.
Detalii produs
CL95317

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
14 ace
Tensiune de alimentare Max
5.25 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
MSL
MSL 1 - Nelimitat
Tensiune de alimentare min
3.135 V
Tip de sincronizare a ieșirii
Compozit, orizontal, vertical
Stil de carcasă TV/Video
TSSOP

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

1 produs din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare