Categorii

Vezi si alte recomandari

TEXAS INSTRUMENTS - LM4881M/NOPB - Audio Power Amplifier, 300mW x 2 @ 8Ohm, AB, 2 Channels, 2.7V to 5.5V, SOIC, 8 Pins

TEXAS INSTRUMENTS - LM4881M/NOPB - Audio Power Amplifier, 300mW x 2 @ 8Ohm, AB, 2 Channels, 2.7V to 5.5V, SOIC, 8 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
21,87 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70580
Adaugă la favorite0
Descriere
LM4881M/NOPB este un amplificator de căști Boomer dual de 200mW cu mod de oprire capabil să livreze 200mW de putere medie continuă într-o sarcină de 8Ω cu 0,1% THD+N dintr-o sursă de alimentare de 5V. Acest amplificator de putere audio Boomer este proiectat special pentru a oferi putere de ieșire de înaltă calitate cu o cantitate minimă de componente externe. Deoarece LM4881 nu necesită condensatoare bootstrap sau rețele de amortizare, este optim potrivit pentru sisteme portabile cu consum redus de energie. Amplificatorul are un mod de oprire cu consum redus controlat extern, care este practic fără clicuri și fără zgomot, precum și un mecanism intern de protecție împotriva supratensiunii termice. Amplificatorul poate fi configurat de rezistoare externe pentru setarea câștigului. Stabil la câștig unitar Configurație externă a câștigului Circuit de protecție împotriva supratensiunii termice Nu sunt necesari condensatoare bootstrap sau circuite de amortizare Produs ecologic și fără Sb/Br Aplicații Audio, Computere și periferice de calculator, Dispozitive portabile
Texas Instruments LM4881M/NOPB este un amplificator de putere audio compact, proiectat pentru a oferi o putere de ieșire de înaltă calitate fără a avea nevoie de multe componente externe. Acesta poate furniza 200mW de putere medie continuă într-o încărcătură de 8Ω cu un THD+N de 0.1% dintr-o sursă de alimentare de 5V. Cu o capacitate mare de amplificare audio, LM4881M/NOPB este potrivit pentru sistemele portabile cu putere redusă, fiind ideal pentru sistemele cu consum minim de energie. Amplificatorul dispune de un mod de oprire cu consum redus, controlat extern, care este practic lipsit de zgomot și clicuri, precum și de un mecanism intern de protecție termică care previne supraîncălzirea. Unitatea este stabilă la câștig unitar și poate fi configurată cu rezistoare de ajustare a câștigului extern. De asemenea, dispune de protecție termică împotriva suprasarcinii și nu necesită capacitatori bootstrap sau rețele de amortizare. Cu o impedanță de sarcină de 32 ohmi și o gamă largă de tensiuni de alimentare, de la 2.7V până la 5.5V, LM4881M/NOPB este potrivit pentru diverse aplicații, inclusiv audio, computere și periferice de calculator, precum și dispozitive portabile. Este un produs ecologic, fără Sb/Br și poate fi montat pe suprafață pentru o integrare simplă în diverse proiecte electronice.
Detalii produs
CL70580

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
8 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
2 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
SEC
Impedanta de sarcina
32 ohm
Tip amplificator audio
AB
Gama de tensiune de alimentare
2,7 V până la 5,5 V
Tip ieșire
2 x stereo

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare