Categorii

Vezi si alte recomandari

TEXAS INSTRUMENTS - DP83848VYB/NOPB - Ethernet Controller, Ethernet PHY Transceiver, IEEE 802.3u, 3 V, 3.6 V, HLQFP, 48

TEXAS INSTRUMENTS - DP83848VYB/NOPB - Ethernet Controller, Ethernet PHY Transceiver, IEEE 802.3u, 3 V, 3.6 V, HLQFP, 48 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
218,43 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93561
Adaugă la favorite0
Descriere
Ethernet Controllerul și Transceiverul PHY DP83848VYB/NOPB de la Texas Instruments sunt proiectate pentru a satisface cerințele strictelor standarde IEEE 802.3u, fiind ideale pentru aplicații de rețele de date. Cu o tensiune de alimentare cuprinsă între 3 V și 3.6 V, acest dispozitiv oferă o performanță fiabilă și eficientă. Carcasa HLQFP cu 48 de pini permite montarea cu ușurință pe placă, asigurând o conexiune stabilă. Intervalul larg de temperatură de operare, cuprins între -40°C și 105°C, îl face potrivit pentru diverse medii de lucru. De asemenea, acest Ethernet PHY Transceiver dispune de un nivel adecvat de protecție împotriva umezelii și coroziunii, conform cerințelor MSL 3 - 168 ore. Dacă sunteți în căutarea unui produs de înaltă calitate, fiabil și performant, DP83848VYB/NOPB este alegerea perfectă pentru soluțiile dvs. de rețea.
Detalii produs
CL93561

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
105 °C
Nr. de ace
48 ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
MSL
MSL 3 - 168 ore
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
HLQFP
Tensiune de alimentare min
3 V
Tip de dispozitiv
Transceiver Ethernet PHY
Standarde acceptate
IEEE 802.3u

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare