Categorii

Vezi si alte recomandari

TESTO - TESTO 605-H1 - Humidity Meter, 5% to 95% Relative Humidity, 3 %, 0.1 °C

TESTO - TESTO 605-H1 - Humidity Meter, 5% to 95% Relative Humidity, 3 %, 0.1 °C
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
981,74 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL92718
Adaugă la favorite0
Descriere
TESTO 605-H1 este un termohigrometru compact. Termohigrometrul TESTO 605-H1 este capabil să realizeze măsurători precise ale umidității și temperaturii aerului, precum și calculul punctului de rouă. Are o sondă montată permanent, ceea ce înseamnă că este excelent pentru efectuarea măsurătorilor de verificare în conductele de ventilație. TESTO 605-H1 este ideal pentru măsurătorile în conducte datorită factorului său de formă subțire și posibilității de a citi din mai multe unghiuri cu o sondă rotativă. Cu senzorul său Testo patentat, rezistent pe termen lung, termohigrometrul 605-H1 poate furniza umiditatea corectă a aerului, temperatura aerului, precum și calculul punctului de rouă pentru condițiile în conductă, precum și ambientale. Capacul rotativ va proteja în plus senzorul de murdărie și impact, asigurând măsurători fiabile de-a lungul anilor. Intervalul de măsurare de la 0°C la +50°C, de la -20°Ctd la +50°Ctd, precizie ±0.5°C, rezoluție 0.1°C Intervalul de măsurare de la 5%RH la 95%RH, precizie ±3%RH, rezoluție 0.1%RH Intervalul de temperatură de operare de la 0°C la +50°C Tip baterie 3AAA baterii micro cu o durată de viață a bateriei de 1000h Ideal pentru măsurători în conductele de ventilație și în camere Aplicații Test & Measurement Conținut Termohigrometrul TESTO 605-H1 cu calculul punctului de rouă, Suport pentru conductă, Clemenți de atașare, Baterii. Notă De asemenea, avem servicii de calibrare pentru acest produs (numai în Europa). Vizitați pagina noastră de servicii de calibrare pentru a vedea detaliile opțiunilor disponibile.
TESTO 605-H1 este un termohigrometru compact, capabil să facă măsurători precise ale umidității aerului și temperaturii aerului, precum și calcularea punctului de rouă. Are o sondă montată permanent, ceea ce îl face excelent pentru efectuarea măsurătorilor de verificare în conductele de ventilație. TESTO 605-H1 este ideal pentru măsurătorile din conducte datorită factorului său de formă subțire și capacitatea de a fi citit din mai multe unghiuri cu o sondă rotativă. Cu senzorul său rezistent, brevetat de Testo, termohigrometrul 605-H1 poate oferi umiditatea corectă a aerului, temperatura aerului, precum și calculul punctului de rouă pentru condițiile din conductă, precum și din ambient. Capacul rotativ va proteja în plus senzorul de murdărie și impact, asigurând măsurători fiabile de-a lungul anilor. Interval de măsurare de la 0°C la +50°C, -20°Ctd la +50°Ctd, precizie ±0.5°C, rezoluție 0.1°C. Interval de măsurare de la 5%RH la 95%RH, precizie ±3%RH, rezoluție 0.1%RH. Interval de temperatură de operare de la 0°C la +50°C. Tip de baterie 3 baterii micro AAA cu o durată de viață de 1000 de ore. Ideal pentru măsurători în conductele de ventilație și în camere. Aplicații: Testare și măsurare. Conținut: Termohigrometrul TESTO 605-H1 cu calculul punctului de rouă, suport pentru conductă, clema de atașare, baterii. Avem, de asemenea, servicii de calibrare pentru acest produs (doar în Europa). Vizitați pagina noastră de servicii de calibrare pentru a vedea detaliile opțiunilor disponibile. Caracteristici: Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Interval de umiditate: 5% până la 95% umiditate relativă, Rezoluție (°C): 0.1°C, Precizie: 3%.
Detalii produs
CL92718

Fișă produs

Precizie
3 %
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Interval de umiditate
5% până la 95% umiditate relativă
Rezoluție (°C)
0.1 °C

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare