Categorii

Vezi si alte recomandari

TESTO - TESTO 104 - Thermometer, -50°C to +250°C, 48 mm, 265 mm, 19 mm

TESTO - TESTO 104 - Thermometer, -50°C to +250°C, 48 mm, 265 mm, 19 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
867,79 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95052
Adaugă la favorite0
Descriere
Testo 104 este un termometru de alimente pliabil și rezistent la apă. Are un design extrem de robust și este construit pentru utilizare extremă de zi cu zi. Termometrul Testo 104 vine cu o gamă largă de caracteristici, inclusiv un factor de formă pliabil puternic, o suprafață acoperită cu cauciuc anti-alunecare, marcatori colorați pentru a preveni contaminarea încrucișată și o sondă lungă și precisă de temperatură care îl fac ideal pentru utilizare în industria alimentară. Verificările de temperatură joacă un rol vital în asigurarea calității, documentarea lanțului de frig și reglementările de igienă. Termometrul de alimente Testo 104 poate fi folosit pentru a realiza verificări punctuale în timpul producției, stocării și procesării alimentelor și măsoară temperatura nucleului. Senzorul subțire și rezistent al Testo 104 este rapid și nu lasă practic nicio urmă de măsurare. Nu numai că este conform cu normele HACCP, dar este și singurul termometru de alimente pliabil care poate fi curățat sub jet de apă, fiind ideal pentru utilizare în orice mediu alimentar. Primul termometru care îmbină un mecanism pliabil și rezistență la apă Ecran LCD iluminat mare, ușor de citit, format dintr-o singură linie Sondă cu lungime de 106 mm, vârf de sondă cu lungime de 32 mm și diametru de 3 mm Interval de măsurare a temperaturii NTC de la -50°C la +250°C (exactitate ±1,0°C (-50 până la -30,1°C)) Rezoluție NTC de 0,1°C, timp de reacție de 10 secunde și vârf de sondă cu diametru de 2,3 mm Interval de temperatură de operare de la -20°C la 60°C și 2 baterii AAA cu o durată de viață de 100 ore (tipic) Clasa de protecție IP65 permite curățarea sub jet de apă și utilizarea în toate condițiile Recunoașterea automată a valorii finale, funcția de păstrare automată a valorilor min/max Carcasă din ABS/TPE/PC, zinc turnat sub presiune, oțel inoxidabil și este conformă cu EN 13485 Dimensiunea este de 265 mm x 48 mm x 19 mm (sonda pliată) și greutatea este de 165 g Aplicații Teste și măsurători Conținut Termometru de alimente pliabil impermeabil Testo 104, Ghid de utilizare, Protocol de calibrare, Benzi adezive colorate, Baterii.
Testo 104 este un termometru alimentar pliabil și rezistent la apă. Designul său extrem de robust este construit pentru utilizare în condiții extreme de zi cu zi. Termometrul Testo 104 vine cu o serie largă de caracteristici, inclusiv un factor de formă pliabil puternic, o suprafață acoperită cu cauciuc anti-alunecare, marcaje colorate pentru a preveni contaminarea încrucișată și o sondă de temperatură lungă și precisă, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în industria alimentară. Verificările de temperatură joacă un rol vital în asigurarea calității, documentarea lanțului de frig și reglementările privind igiena. Termometrul de probă alimentar Testo 104 poate fi utilizat pentru a efectua controale punctuale pe durata producerii, stocării și procesării alimentelor și măsoară temperatura nucleului. Senzorul subțire și robust al Testo 104 are un timp de reacție rapid și practic nu lasă urme ale măsurării sale. Acesta nu doar este conform normelor HACCP, ci este și singurul termometru alimentar pliabil care poate fi curățat sub jet de apă, fiind ideal pentru utilizarea în orice mediu alimentar. Este dotat cu un display LCD iluminat, lungimea șaibei de 106mm, precum și o gamă de măsurare a temperaturii NTC între -50°C și +250°C. Termometrul Testo 104 este un instrument esențial în industria alimentară, fiind ideal pentru asigurarea calității produselor și respectarea normelor de igienă.
Detalii produs
CL95052

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-50°C până la +250°C
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
48 mm
Lățimea exterioară
265 mm
Adâncime exterioară
19 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare