Categorii

Vezi si alte recomandari

TESTO - TESTO 103 - Thermometer, -30°C to +220°C, 35 mm, 189 mm, 19 mm

TESTO - TESTO 103 - Thermometer, -30°C to +220°C, 35 mm, 189 mm, 19 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
499,64 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91675
Adaugă la favorite0
Descriere
TESTO 103 este un termometru pliabil pentru alimente. Este cel mai mic termometru pliabil pentru sonda de alimente din clasa sa, ceea ce îl face perfect pentru efectuarea de verificări punctuale în industria alimentară. Cu o lungime puțin peste 118 mm, este atât de mic încât se potrivește în orice buzunar de cămașă sau de pantaloni. Și pentru că sonda poate fi pliată, nu poate să se rupă sau să provoace vreun rău sau deteriorare. Acest termometru pentru alimente este ideal pentru verificarea bunurilor primite, serviciile de catering, bucătăriile comerciale, camerele frigorifice și supermarketurile. Poate fi utilizat pretutindeni unde se vinde, se depozitează sau se procesează alimente pentru a asigura că temperaturile sunt păstrate și standardele de calitate și igienă sunt respectate. Vârful subțire și rezistent al senzorului termometrului nu lasă practic nicio urmă atunci când este folosit pentru a efectua verificări punctuale asupra mediilor lichide și semifluidice. Sonda poate măsura, de asemenea, temperatura de bază a alimentelor sub un unghi de doar 30°. Acest lucru este deosebit de important, deoarece nu întotdeauna este posibil să se măsoare sub un unghi de 180°, adică atunci când alimentele sunt depozitate, stivuite în cutii sau expuse. Ideal pentru utilizarea cu alimente, ideal pentru inspecțiile de siguranță alimentară, conform HACCP Protejat împotriva stropirii cu apă / clasificare IP55, ușor de utilizat, tehnologie de înaltă precizie Mecanism practic de pliere pentru măsurarea rapidă și ușoară Precizie de temperatură a NTC de ±0.5°C (-30 până la +99,9°C) ±1,0% din mV (+100 până la +220°C) Interval de măsurare a temperaturii NTC de la -30 până la +220°C și rezoluția de 0.1°C Greutate de 49g, timp de reacție (t99) de 10 secunde și carcasă ABS Conform cu EN 13485 pentru transportul, depozitarea și distribuția alimentelor refrigerate și congelate Impermeabil, compact (doar 4.5inchi) și se potrivește ușor în buzunar Ecran LCD, cu o singură linie, neiluminat Dimensiunea este de 189mm x 35mm x 19mm (Sonda pliată) și temperatura de operare de la -20°C la +60°C Aplicații Testare și Măsurare Conținut Termometru pentru alimente Testo 103 cu senzor de temperatură pliabil, Ghid de utilizare, Certificat de calibrare, 2x baterii CR2032.
Testo 103 este un termometru de alimente pliabil. Este cel mai mic termometru pliabil de probă de alimente din clasa sa, fiind perfect pentru verificări rapide în industria alimentară. Cu o lungime de puțin peste 118 mm, este atât de mic încât încapte în orice buzunar de cămașă sau pantaloni. Și datorită faptului că sonda poate fi pliată, nu se poate rupe sau provoca vreo vătămare sau deteriorare. Acest termometru de probă de alimente este ideal pentru verificarea bunurilor primite, serviciile de catering, bucătăriile comerciale, camerele frigorifice și supermarketurile. Poate fi folosit în orice loc unde se vinde, se depozitează sau se procesează alimente pentru a asigura că temperaturile sunt menținute și că standardele de calitate și igienă sunt respectate. Vârful subțire și rezistent al senzorului termometrului nu lasă practic nici o urmă atunci când este folosit pentru verificări rapide ale mediilor lichide și semi-solide. Sonda poate măsura, de asemenea, temperatura de bază a alimentelor la un unghi de doar 30°. Acest lucru este deosebit de important deoarece nu întotdeauna este posibil să se măsoare la un unghi de 180°, adică atunci când alimentele sunt depozitate, stivuite în cutii sau expuse. Ideal pentru utilizare cu alimente, ideal pentru inspecțiile de siguranță alimentară, conforme cu HACCP Rezistent la stropirea cu apă/rating IP55, ușor de utilizat, tehnologie de înaltă precizie Mecanism practic de pliere pentru măsurare rapidă și ușoară Precizie termică NTC de ±0.5°C (-30 până la +99.9°C) și de ±1.0% din mV (+100 până la +220°C) Interval de măsurare a temperaturii NTC de la -30 până la +220°C și rezoluția de 0.1°C Greutate de 49g, timp de reacție (t99) de 10sec și carcasă din ABS Conform cu EN 13485 pentru transport, depozitare și distribuție de alimente reci și congelate Impermeabil, compact (de doar 4,5 inch) și se potrivește ușor în buzunar Ecran LCD, o linie, display neiluminat Dimensiune de 189 mm x 35 mm x 19 mm (sonda pliată) și temperatură de funcționare de la -20°C până la +60°C Aplicații Măsurare și testare Conținut Termometru de alimente Testo 103 cu senzor de temperatură pliabil, Ghid de utilizare, Certificat de calibrare, 2 baterii CR2032. Caracteristici: Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Înălțime exterioară: 35 mm, Adâncime exterioară: 19 mm, Lățimea exterioară: 189 mm, Interval de măsurare a temperaturii: -30°C până la +220°C.
Detalii produs
CL91675

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
-30°C până la +220°C
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
35 mm
Lățimea exterioară
189 mm
Adâncime exterioară
19 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare