Categorii

Vezi si alte recomandari

TESTO - 0602 0393 - Environmental Test Probe, Temperature, Testo 735 Multi Channel Temperature Measuring Instruments

TESTO - 0602 0393 - Environmental Test Probe, Temperature, Testo 735 Multi Channel Temperature Measuring Instruments
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.227,18 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79713
Adaugă la favorite0
Descriere
O sondă tip K pentru efectuarea măsurătorilor la suprafață. Pentru utilizare cu un termometru digital testo 922. Domeniul de măsurare: -60 până la 300°C.
Testo - 0602 0393 - Environmental Test Probe este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a măsura temperatura în diverse medii. Este echipat cu o sondă tip K pentru a măsura temperatura suprafețelor și este compatibil cu termometrul digital testo 922. Cu o gamă de temperaturi cuprinsă între -60 și 300°C, acest produs este ideal pentru a fi folosit în diverse aplicații, de la testarea echipamentelor electronice până la monitorizarea temperaturii în mediile industriale. Caracteristicile acestui produs includ adaptarea la instrumente de măsurare a temperaturii cu mai multe canale Testo 735 și funcția de măsurare a temperaturii. Cu ajutorul acestui dispozitiv, veți putea obține rezultate precise și fiabile în timp real. Testo - 0602 0393 - Environmental Test Probe este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și temperaturi extreme. Designul compact și ușor îl face ușor de manevrat și transportat în diverse locații. În concluzie, Testo - 0602 0393 - Environmental Test Probe este un produs de încredere, care vă va ajuta să efectuați măsurători precise în diverse medii. Cu acest instrument la dispoziție, veți putea monitoriza temperatura cu ușurință și precizie, fără a vă face griji cu privire la calitatea rezultatelor obținute.
Detalii produs
CL79713

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Instrumente de măsurare a temperaturii cu mai multe canale Testo 735
Funcțiile sondei de testare
Temperatura

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare