Categorii

Vezi si alte recomandari

TESTO - 0563 4403 - Anemometer, 0.3m/s to 35m/s, -20 °C, 50 °C, 154 mm

TESTO - 0563 4403 - Anemometer, 0.3m/s to 35m/s, -20 °C, 50 °C, 154 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.051,25 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96642
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de palete de 100mm cu Bluetooth® pentru efectuarea măsurătorilor la ieșirile de aer. Instrumentul de măsurare a vitezei aerului și calității aerului Testo 440 recunoaște probele automat și meniurile structurate de măsurare simplifică reglarea sistemelor de aer condiționat și ventilație. Până la 3 sonde pot fi conectate simultan la instrumentul de măsurare. Meniu structurat de măsurare pentru debit volumic Înregistrare simultană a vitezei fluxului, umidității aerului și temperaturii Sondă wireless, stocare internă a datelor și port USB pentru export de date Poate fi extins cu un portofoliu extins de sonde digitale Sonda cu palete poate fi combinată la cerere cu un telescop pentru orificii de tavan, set de funel pentru ieșiri plate Aplicații de testare și măsurare Conținut: instrument de măsurare a vitezei aerului și calității aerului Testo 440 (3 baterii AA, cablu USB și protocol de calibrare), sonda cu palete (Ø 100mm) cu Bluetooth® (inclusiv senzor de temperatură (constând din cap de sonda cu palete de Ø 100 mm, adaptor de mâner și mâner Bluetooth®), suport pentru entonare pentru testarea cu ajutorul testovent, 4 baterii AA și protocol de calibrare), carcasa de bază (pentru testo 440 și 1 sondă).
Testo 440 este un anemometru de înaltă performanță, proiectat pentru a efectua măsurători precise în sistemele de aer condiționat și ventilație. Echipat cu un kit de palete de 100 mm cu tehnologie Bluetooth®, acest instrument recunoaște automat sondele și facilitează ajustarea sistemelor de climatizare. Cu meniuri de măsurare structurate și posibilitatea de conectare a până la 3 sonde simultan, Testo 440 este un instrument versatil și ușor de utilizat. Măsurarea volumului de aer, a vitezei fluxului, a umidității și a temperaturii se realizează rapid și precis, datorită ecranului LCD și a funcției de înregistrare simultană a diferitelor parametri. Cu un port USB pentru exportul datelor și posibilitatea de extindere cu o gamă largă de sonde digitale, inclusiv un adaptor pentru măsurarea la plafon și set de accesorii pentru ieșiri plate, Testo 440 este o soluție completă pentru diverse aplicații în domeniul testelor și măsurătorilor. Compact și ușor de manevrat, Testo 440 este livrat împreună cu sondele necesare, baterii și un protocol de calibrare într-o carcasă de transport. Chiar și în condiții de lucru dificile, cu temperaturi variind de la -20 °C până la 50 °C, acest anemometru se dovedește a fi robust și fiabil. În concluzie, Testo 440 este un instrument de ultimă generație, ce oferă precizie și eficiență în măsurătorile de viteză a aerului și parametrii de calitate a aerului, fiind un partener de încredere în activitățile de testare și ajustare a sistemelor HVAC.
Detalii produs
CL96642

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Înălțime exterioară
154 mm
Lățimea exterioară
65 mm
Adâncime exterioară
32 mm
Temperatura de operare Min
-20 °C
Gama de viteză a aerului
0,3 m/s până la 35 m/s

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare