Categorii

Tester de tensiune FLIR VP42

Noul Flir VP42, un detector de tensiune fără contact cu lanternă încorporată, proiectat pentru depanarea pe teren și verificarea instalațiilor electrice rezidențiale, comerciale și industriale.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
207,06 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1180
Adaugă la favorite0
Descriere

Noul Flir VP42, un detector de tensiune fără contact cu lanternă încorporată, proiectat pentru depanarea pe teren și verificarea instalațiilor electrice rezidențiale, comerciale și industriale. Flir VP42 facilitează rezolvarea rapidă a cablurilor directe și neutre pentru a asigura un loc de muncă sigur.

  • Temperatura de operare Min: 0 ° C Max 60 ° C
  • Vibrații tactile și alarme LED
  • CAT IV Grad de siguranță de 1 kV
  • Lanternă încorporată
  • Interval de măsurare a tensiunii AC: 190V până la 1kV
Detalii produs
CL1180

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare