Categorii

Tester de tensiune GT-12A

GT-12A este un detector de 1000V de tensiune fără contact. LED-urile luminoase clipesc și alarma sonoră se activează dacă există tensiune.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
144,23 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1167
Adaugă la favorite0
Descriere

GT-12A este un detector de 1000V de tensiune fără contact. LED-urile luminoase clipesc și alarma sonoră se activează dacă există tensiune. Autotestul automat brevetat verifică integritatea unității. Funcție de mod silențios pentru utilizare în setări liniștite. Utilizați pentru a detecta tensiunea în prize, corpuri de iluminat, întrerupătoare, fire și cabluri sau pentru a găsi o rupere într-un fir. Se oprește automat după cinci minute de neutilizare pentru a menține durata de viață a bateriei.

  • Detectare de tensiune sigură, fără contact
  • Indicator de baterie scăzut
  • Proiectat și asamblat în SUA
  • Temperatura de operare Min: -10 ° C Max 50 ° C
  • Măsoară de la 50V la 1kV AC
Detalii produs
CL1167

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare