Categorii

Tester de tensiune FLUKE T110/VDE

FLUKE-T110 / VDE este un Tester de tensiune si continuitate de la 12 până la 690 V , cu încărcare comutabilă.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
636,07 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1150
Adaugă la favorite0
Descriere

FLUKE-T110 / VDE este un Tester de tensiune si continuitate de la 12 până la 690 V , cu încărcare comutabilă. Acest tester are indicatori luminoși pe scară gradată și alți indicatori. Vibrația oferă feedback tactil, pornire / oprire audio pentru testare în zone liniștite, indicator de baterie scăzută, detectează tensiunea chiar și cu bateriile descărcate, preluarea probelor îmbunătățită pentru o depozitare in sigurantă, indicator de rotație a fazei pentru sistem trifazat, funcționalitatea RCD, comenzile cu două butoane vă permit să trageți mai mult curent din circuitul testat și să declanșați intenționat dispozitivele cu curent rezidual (RCD) de la distanță. Încorporate în torță electrică, tensiunea monofazată oferă o identificare rapidă a conductoarelor sub tensiune pe vârf, iar protectorul de pe vârf cât și accesoriul de stocare și izolația WearGuard ™ arată deteriorarea conductorilor testați. Sunt 4 moduri de a detecta tensiunea AC / DC: un indicator LED clar, vizibil instant, un afișaj digital luminos al valorii de măsurare, un test de continuitate audio și vibrații pentru a oferi feedback tactil (indicator de vibrație).

  • Continuitate de la 0 la 400kR
  • <0,5 secunde Timp de răspuns (indicator LED)
  • 2 Baterii AA
  • Protecție IP64 Rating
  • Temperatura de operare Min: -15 ° C - Max .: 45 ° C
Detalii produs
CL1150

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare