Categorii

Tester de tensiune FLUKE 1AC-E1-II

FLUKE 1AC-E1-II este un detector de tensiune cu afișaj LED.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
299,52 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1173
Adaugă la favorite0
Descriere

FLUKE 1AC-E1-II este un detector de tensiune cu afișaj LED. Următoarea generație de tester de tensiune AC VoltAlert ™ de la Fluke este ușor de utilizat. Când vârful strălucește în roșu și unitatea sună, știi că există tensiune în linie. Electricienii, personalul de întreținere, serviciile, personalul de siguranță și proprietarii de case pot testa rapid circuitele energizate și terenurile defecte pe podeaua fabricii, în magazin sau acasă.

  • Este robust, de încredere
  • Protecția IP40 Rating
  • Temperatura de operare Min: -10 ° C Max 50 ° C
  • Interval de măsurare a tensiunii AC: 200V până la 1000V
Detalii produs
CL1173

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare