Categorii

Termometru digital cu infraroșu Tenma -18°C to +400°C

Termometrul non-contact cu infraroșu Tenma 72-8732 este proiectat inteligent cu un indicator laser încorporat pentru măsurători precise fără contact. Consumul de energie extrem de scăzut asigură o funcționare pe termen lung, reducând înlocuirea frecventă a bateriilor.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
206,27 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL618
Adaugă la favorite0
Descriere

Termometrul non-contact cu infraroșu Tenma 72-8732 este proiectat inteligent cu un indicator laser încorporat pentru măsurători precise fără contact. Consumul de energie extrem de scăzut asigură o funcționare pe termen lung, reducând înlocuirea frecventă a bateriilor. Designul inteligent facilitează testarea mai rapidă pentru a obține o captare eficientă reală a obiectului măsurat.

Termometrele cu infraroșu măsoară temperatura suprafeței unui obiect opac. Optica termometrului sesizează energia infraroșie, care este colectată și focalizată pe un detector. Electronica termometrului transmite apoi informațiile într-o indicație a temperaturii afișate, care apare pe ecran. Laserul este utilizat doar pentru scopuri de vizare. Pentru a găsi un spot fierbinte sau rece, îndreptați termometrul în afara zonei țintă. Apoi, scanați încet zona prin mișcare în sus și în jos, până când localizați spotul fierbinte sau rece.

Odată ce distanța (D) față de ținta măsurată crește, dimensiunea spotului (S) din zona măsurată de unitate devine mai mare. Dimensiunea spotului indică 90% energie încercuită. Valoarea maximă D:S este obținută atunci când termometrul este la 600 mm (23,62 inci) de la țintă, rezultând o dimensiune a spotului de 20 mm.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

 • Intervalul de măsurare -18°C până la 400°C (-4°F până la 752°F)
 • Rezoluție 0.1°C/F
 • Precizie: ±2°C sau 2% (temperatura ambiantă: 23°C±2°C/73,4°F35.6°F)
 • Repetabilitatea: ±0,5% din indicație sau ±0.5°C
 • Timp de răspuns (95%) 500ms
 • Distanța până la spot 12:1
 • Ajustarea emisivității 0.10~1.00
 • Vizare Laser cu un singur punct
 • Alimentare Ieșire Clasa 2 <1mW, lungime de undă de la 630 până la 670mm
 • Sursă de energie baterie 6F22 9V
 • Greutate 0.322 kg
Detalii produs
CL618

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare