Categorii

Vezi si alte recomandari

TENMA - TEN01068 - Gas Leak Detector

TENMA - TEN01068 - Gas Leak Detector
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
235,27 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100708
Adaugă la favorite0
Descriere
Detectează urme de gaz Detectează electricitate statică Avertizări vizuale și sonore Ușor de folosit Clip și cordon de încheietură pentru o manevrare ușoară Alimentare: 2 baterii AAA (furnizate) Dimensiuni (L x l x H): 18 x 175 x 24 mm Greutate: 25g
TENMA - TEN01068 - Detector de scurgeri de gaze, un dispozitiv compact şi eficient, ce poate detecta urme de gaz şi electricitate statică într-un mod rapid şi precis. Acesta emite avertismente atât audibile, cât şi vizuale, pentru a asigura o utilizare sigură în orice context. Cu un design simplu şi uşor de utilizat, TENMA - TEN01068 este echipat cu un clip şi o curea pentru mână, pentru a facilita manipularea şi utilizarea dispozitivului. Cu un consum redus de energie, acest detector funcţionează cu două baterii tip AAA (furnizate), asigurând o autonomie considerabilă. Cu dimensiuni compacte (18 x 175 x 24 mm) şi o greutate redusă (25g), TENMA - TEN01068 este perfect pentru utilizare atât în mediul casnic, cât şi în diverse aplicaţii profesionale. Fiind un produs versatil şi uşor de transportat, acesta reprezintă o soluţie convenabilă pentru depistarea potenţialelor scurgeri de gaze sau surse de electricitate statică. În concluzie, TENMA - TEN01068 - Detector de scurgeri de gaze este un produs fiabil, uşor de utilizat şi eficient, ce asigură o detecţie rapidă şi precisă a gazelor şi a electricităţii statice, într-un mod sigur şi practic. Acesta reprezintă o alegere ideală pentru cei ce doresc să fie precauţi şi să prevină eventualele accidente sau incidente legate de aceste aspecte.
Detalii produs
CL100708

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare