Categorii

Vezi si alte recomandari

TENMA - TA288. - Digital Probe Thermometer, -50°C to +300°C

TENMA - TA288. - Digital Probe Thermometer, -50°C to +300°C
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
60,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100461
Adaugă la favorite0
Descriere
TA288 este un termometru electronic cu sondă multifuncțional pentru laboratorul, bancul de lucru, bucătărie, sau birou. Simplu de folosit și oferă o afișare digitală clară în grade Celsius sau Fahrenheit. Sondă metalică ascuțită și sensibilă de 6", cu o teacă de plastic de protecție. Afișaj orizontal (perpendicular pe sondă) pentru o vizualizare ușoară. Necesită baterie AG13 (nu este inclusă). Interval de temperatură de la -50°C la +300°C (-58°F la +572°F). Aplicații: Testare și Măsurare, Temperatură. *Necesită baterie AG13 (nu este inclusă).
TENMA - TA288: Termometrul cu sonda digitala, -50°C la +300°C TENMA - TA288 este un termometru cu sonda digitala, ideal pentru laboratorul tau, bancul de lucru, bucatarie sau birou. Usor de utilizat si oferind o citire digitala clara in grade Celsius sau Fahrenheit. Sonda metalica ascutita si sensibila, de 6 inch, este protejata de o teaca de plastic. Display-ul orizontal (perpendicular pe sonda) permite o vizualizare usoara. Termometrul functioneaza cu o baterie AG13 (nu inclusa) si are o gama de temperatura cuprinsa intre -50°C si +300°C (-58°F la +572°F). Cu TENMA - TA288 poti masura temperatura in diverse aplicatii din domeniul testarii si masurarii, precum si in evaluarea temperaturii in bucatarie sau alte medi. Este un instrument versatil, usor de transportat si folosit oriunde. Cumparand TENMA - TA288 ai garantia unui produs de calitate si precis. Cu o inaltime exterioara de 153 mm, acest termometru digital va fi un instrument de incredere in activitatile tale zilnice. In concluzie, TENMA - TA288 este un termometru digital de inalta calitate, usor de utilizat si cu multiple aplicatii. Cu un display clar, o sonda metalica sensibila si protectie de plastic, acest termometru va fi un instrument de nelipsit in laboratorul tau, bucatarie, sau in alte activitati care implica masurarea temperaturii.
Detalii produs
CL100461

Fișă produs

Înălțime exterioară
153 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare