Categorii

Vezi si alte recomandari

TENMA - 72-7715 - Thermometer, 2 Channel, 0°C to +1767°C, 175 mm, 85 mm, 30 mm

TENMA - 72-7715 - Thermometer, 2 Channel, 0°C to +1767°C, 175 mm, 85 mm, 30 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
781,53 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL100392
Adaugă la favorite0
Descriere
Termometrul portabil compact este ideal pentru o varietate de aplicații industriale, rezidențiale, HVAC și de testare a echipamentelor. Acceptă o gamă largă de sonde termocupluri standard din industrie și dispune de înregistrarea datelor interne a până la 100 de înregistrări. Intrările duble permit măsurarea simultană a două zone separate cu afișaj independent sau afișaj diferențial (T1-T2). Afișajul simultan al temperaturii în două zone separate. Modul diferențial selectabil arată temperatura zonei 1 - zona 2. Alarme HI/LO definibile de utilizator. Auto-calibrare a utilizatorului. Măsurarea în grade Celsius/grade Fahrenheit/grade Kelvin. Afișaj cu patru cifre iluminat. Păstrarea datelor MAX/MIN/AVG. Mod de somn. Garanție limitată de 12 luni. *Consultă Termenii și Condițiile pentru detalii. Aplicații Test și Măsurare. Conținut Baterie, Cablu Interfață USB, Sondă de Temperatură Tip K. În plus, oferim servicii de calibrare pentru acest produs (doar în Europa). Vizitează pagina serviciului nostru de calibrare pentru a vedea detaliile opțiunilor disponibile.
TENMA - 72-7715 - Termometru, 2 Canale, 0°C până la +1767°C, 175 mm, 85 mm, 30 mm Termometrul portabil compact TENMA - 72-7715 este ideal pentru o varietate de aplicații industriale, rezidențiale, HVAC și de testare a echipamentelor. Acesta acceptă o gamă largă de sonde termocuplu standard din industrie și dispune de înregistrare internă a datelor de până la 100 de înregistrări. Cele două intrări permit măsurarea simultană a două zone separate cu afișare independentă sau afișare diferențială (T1-T2). Afișarea simultană a temperaturii în două zone separate. Modul diferențial selectabil arată temperatura zonei 1 - zona 2. Alarma HI/LO definite de utilizator. Auto-calibrare a utilizatorului. Măsurare °C/°F/K. Afișaj retroiluminat cu patru cifre. Păstrarea datelor. Afisaj MAX/MIN/AVG. Modul de dormit. Garanție limitată de 12 luni * consultați Termenii și condițiile pentru detalii. Aplicații: Testare și Măsurare. Conținut: Baterie, Cablu de interfață USB, Sondă de temperatură tip K. Note de subsol: În plus, oferim servicii de calibrare pentru acest produs (numai în Europa). Vizitați pagina noastră de service de calibrare pentru a vedea detalii despre opțiunile disponibile. Cu dimensiuni exterioare de 175 mm înălțime, 85 mm lățime și 30 mm adâncime, acest termometru TENMA este ideal pentru diverse aplicații industriale și rezidențiale. Intervalul mare de măsurare a temperaturii de la 0°C până la +1767°C îl face potrivit pentru diverse situații. Afișajul retroiluminat cu patru cifre și modul de dormit îl fac ușor de citit și de utilizat. Termometrul dispune și de o funcție de înregistrare a datelor, permițând monitorizarea istoricului temperaturilor. Cu opțiunea de auto-calibrare și alarmele definite de utilizator, acest termometru oferă precisune și control în măsurarea temperaturii. Garanția limitată de 12 luni și serviciile de calibrare disponibile în Europa îl fac o alegere fiabilă pentru diverse nevoi de testare și măsurare a temperaturii.
Detalii produs
CL100392

Fișă produs

Interval de măsurare a temperaturii
0°C până la +1767°C
Înălțime exterioară
175 mm
Lățimea exterioară
85 mm
Adâncime exterioară
30 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare