Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 9-1609095-4 - POWER LINE FILTERS

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 9-1609095-4 - POWER LINE FILTERS
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
741,21 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127093
Adaugă la favorite0
Descriere
TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 9-1609095-4 - POWER LINE FILTERS este un filtru de linie de putere de înaltă calitate, proiectat pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă a echipamentului electronic. Acest filtru elimină zgomotul electric nedorit și interferențele din liniile de alimentare, reducând riscul de avarii și protejând echipamentele sensibile împotriva supratensiunilor. Cu o construcție solidă și durabilă, acest filtru oferă o protecție îndelungată împotriva fluctuațiilor de tensiune și a supratensiunilor, contribuind la prelungirea duratei de viață a echipamentului electronic. Ușor de instalat și de întreținut, TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 9-1609095-4 - POWER LINE FILTERS este soluția perfectă pentru îmbunătățirea calității și a performanței echipamentelor tale electronice. Optează pentru acest filtru pentru a beneficia de protecție și siguranță maxime pentru echipamentele tale electronice.
Detalii produs
CL127093

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare