Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 7-2837267-7 - CRIMP TOOLS

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 7-2837267-7 - CRIMP TOOLS
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
12.745,70 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127094
Adaugă la favorite0
Descriere
Descrierea produsului TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 7-2837267-7 - CRIMP TOOLS: Crimp Tools-ul TE Connectivity este un instrument de calitate superioară, proiectat pentru a asigura o conexiune precisă și sigură între cabluri și conectori. Este fabricat din materiale durabile și rezistente, care îi conferă o durată lungă de viață și rezistență la uzură. Cu acest instrument, puteți realiza cu ușurință crimparea cablurilor într-un mod simplu și eficient. Este ideal pentru utilizarea în domeniul electronic, electric, dar și în alte industrii care necesită conexiuni precise și fiabile. Design-ul ergonomic al acestui Crimp Tools oferă confort în timpul utilizării și permite o manevrare ușoară. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, acest instrument vă va ajuta să lucrați cu precizie și să obțineți rezultate de înaltă calitate. Alegeți TE Connectivity Crimp Tools pentru performanță și fiabilitate în orice proiect!
Detalii produs
CL127094

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare