Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 4515-DS3A010DP - PRESSURE SWITCHES AND TRANSDUCERS

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 4515-DS3A010DP - PRESSURE SWITCHES AND TRANSDUCERS
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.612,69 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127097
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul TE Connectivity / Partner Stock - 4515-DS3A010DP reprezintă o comutator de presiune și un transductor de presiune de înaltă calitate, ce oferă o soluție eficientă pentru controlul presiunii în diverse aplicații industriale. Acest dispozitiv este proiectat pentru a oferi o precizie ridicată și o durabilitate remarcabilă, putând fi utilizat în medii cu condiții de lucru dificile. Caracteristicile principale ale acestui produs includ capacitatea sa de a detecta presiunea într-un interval de valori prestabilit, precum și funcția sa de a transmite aceste informații către sistemul de control. Cu ajutorul acestui comutator de presiune și transductor, utilizatorii pot monitoriza și regla presiunea în timp real, prevenind astfel posibilele avarii sau defecțiuni. În concluzie, TE Connectivity / Partner Stock - 4515-DS3A010DP este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv fiabil, precis și durabil pentru controlul presiunii în diferite aplicații industriale.
Detalii produs
CL127097

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare