Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 33A-005D - PRESSURE SENSOR IC'S

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 33A-005D - PRESSURE SENSOR IC'S
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.168,97 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127096
Adaugă la favorite0
Descriere
TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 33A-005D - PRESSURE SENSOR IC'S este un senzor de presiune de înaltă calitate, destinat măsurării precise a presiunii în diverse aplicații industriale. Acest IC are o suprafață sensibilă de măsurare a presiunii care oferă o precizie remarcabilă și o stabilitate excelentă a semnalului. Datorită design-ului său compact și robust, acest senzor de presiune IC este ușor de integrat în diverse dispozitive și sisteme, oferind o performanță fiabilă și constantă. Fiabilitatea și durabilitatea acestui produs sunt garantate de standardele ridicate de calitate și de testele riguroase la care este supus înainte de a fi pus în vânzare. Datorită capacității sale de a măsura presiunea cu o precizie deosebită și de a furniza date consistente și fiabile, TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 33A-005D - PRESSURE SENSOR IC'S este alegerea ideală pentru aplicațiile care necesită o monitorizare precisă a presiunii.
Detalii produs
CL127096

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare