Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 3-1633930-9 - CRIMP TOOL ACCESSORIES

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 3-1633930-9 - CRIMP TOOL ACCESSORIES
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.485,47 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127098
Adaugă la favorite0
Descriere
TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 3-1633930-9 este un set de accesorii pentru scule de presare, fabricat din materiale de înaltă calitate pentru a asigura performanța sporită a sculelor. Acest set include diverse piese de înlocuire și accesorii care sunt indispensabile pentru întreținerea și repararea corectă a sculelor de presare. Fiecare piuliță, șurub sau arc inclus în acest set este conceput pentru a se potrivi perfect cu sculele de presare, asigurând astfel un rezultat precis și eficient în utilizarea acestora. Piesele din acest set sunt ușor de montat și demontat, facilitând astfel întreținerea și repararea rapidă a sculelor. TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 3-1633930-9 reprezintă alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor și întreținerii, oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a lucra eficient și în siguranță.
Detalii produs
CL127098

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare