Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 1SSS276204R8800 - TERMINAL BLOCK ACCESSORIES

TE CONNECTIVITY / PARTNER STOCK - 1SSS276204R8800 - TERMINAL BLOCK ACCESSORIES
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
307,93 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 2.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL127095
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul TE Connectivity / Partner Stock - 1SSS276204R8800 - Terminal Block Accessories este conceput pentru a oferi o soluție eficientă și sigură de conectare a firelor în diverse aplicații electrice. Acest set de accesorii pentru borne terminale este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și stabilitate în utilizare. Cu un design compact și ușor de instalat, acest produs este potrivit atât pentru aplicații industriale, cât și pentru aplicații de uz casnic. Terminal Block Accessories TE Connectivity / Partner Stock - 1SSS276204R8800 este compatibil cu o gamă variată de borne terminale și este ideal pentru conexiuni rapide și fiabile. Dispune de caracteristici de siguranță îmbunătățite, precum izolație eficientă și rezistență la temperaturi ridicate. Indiferent de necesitățile tale, acest produs este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică stabilă și durabilă în diverse proiecte de instalare.
Detalii produs
CL127095

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare