Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 5161390-3 - DIP / SIP Switch, 3 Circuits, Slide, Through Hole, SPST

TE CONNECTIVITY - 5161390-3 - DIP / SIP Switch, 3 Circuits, Slide, Through Hole, SPST
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
32,89 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL71847
Adaugă la favorite0
Descriere
Switch-ul DIP montat pe șasiu 5161390-3 este un switch cu 3 poli și configurare de contact SPST. Acesta prezintă o forță mare de contact pentru a rupe straturile de oxid sau murdărie. Durabilitate electrică de 1000 de operații -25 până la 70°C. Temperatura de funcționare. Aplicații industriale.
TE CONNECTIVITY - 5161390-3 - DIP / SIP Switch este un comutator DIP cu montare pe gaură cu 3 circuite și configurație SPST. Acesta dispune de o forță de contact ridicată pentru a străpunge straturile de oxid sau murdărie. Cu o durabilitate electrică de 1000 de operații și cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -25 și 70°C, acest comutator este potrivit pentru aplicații industriale. Cu un stil de actuare glisant, acest comutator este ușor de utilizat și poate fi montat cu ușurință prin gaură. Cu 3 circuite disponibile, acesta oferă versatilitate în aplicațiile sale. Configurația SPST asigură o conexiune simplă și fiabilă pentru echipamentele electronice. TE CONNECTIVITY este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale și acest comutator nu face excepție. Fiind parte din gama de produse TE Connectivity, acesta oferă performanțe de top în aplicațiile sale industriale. În concluzie, TE CONNECTIVITY - 5161390-3 - DIP / SIP Switch este alegerea potrivită pentru cei care caută un comutator de încredere pentru echipamentele lor industriale. Cu caracteristici de top și o durabilitate excelentă, acest comutator este alegerea ideală pentru aplicațiile industriale.
Detalii produs
CL71847

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
DIP
Nr. de circuite
3 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Prin gaura
Stil actuator comutator
Slide

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare