Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 2358256-5 - Card Edge Connector, Single Side, 1.57 mm, 50 Contacts, Through Hole Mount, Right Angle, S

TE CONNECTIVITY - 2358256-5 - Card Edge Connector, Single Side, 1.57 mm, 50 Contacts, Through Hole Mount, Right Angle, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
70,91 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98747
Adaugă la favorite0
Descriere
Cardul edge connector TE CONNECTIVITY - 2358256-5 este un conector cu un singur capăt, proiectat pentru a oferi o conexiune stabilă și de calitate. Cu un unghi drept, acest conector este ideal pentru montajul pe plăci cu grosimea de 1.57 mm. Are 50 de contacte placate cu aur de 30µ, care asigură o transmisie eficientă a semnalelor. Acest conector este potrivit pentru lipire și montare pe plăci prin orificiile de montaj. Corpul conectorului este fabricat din material termoplastic umplut cu sticlă, oferind rezistență și durabilitate. Fiind parte a gamei de produse Adaptor Multicomp Pro RJ45, acest conector este o alegere excelentă pentru orice aplicație care necesită o conexiune sigură și fiabilă.
Detalii produs
CL98747

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Through Hole Mount
Materialul corpului conectorului
Corp termoplastic, umplut cu sticla
Număr de contacte
50 de contacte
Material de contact
Aliaj de cupru
Orientarea corpului conectorului
Unghi drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 30µ
Tip conector pentru marginea cardului
O singură parte
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare