Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 2358256-4 - Card Edge Connector, Single Side, 1.57 mm, 50 Contacts, Through Hole Mount, Right Angle, S

TE CONNECTIVITY - 2358256-4 - Card Edge Connector, Single Side, 1.57 mm, 50 Contacts, Through Hole Mount, Right Angle, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
62,50 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98671
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul TE CONNECTIVITY - 2358256-4 este proiectat pentru a oferi conectivitate sigură și fiabilă în aplicații industriale și comerciale. Corpul conectorului are orientare în unghi drept, fiind perfect adaptat pentru a fi montat în spații cu restricții de dimensiuni. Contactele sunt placate cu aur de 30µ, asigurând o transmitere eficientă a semnalului și prevenind coroziunea. Cu un număr impresionant de 50 de contacte, acest conector este ideal pentru aplicații de mare complexitate. Terminarea contactului se realizează prin lipire, asigurând astfel o conexiune solidă între conector și placa de circuit. Conectorul este proiectat pentru a se monta pe placa de circuit prin tehnologia Through Hole Mount. Materialul corpului conectorului este un corp termoplastic umplut cu sticlă, oferind rezistență mecanică și thermală, iar materialul de contact este un aliaj de cupru durabil. Conectorul este compatibil cu plăci de 1.57 mm grosime, fiind versatil și ușor de integrat în diferite aplicații.
Detalii produs
CL98671

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Through Hole Mount
Materialul corpului conectorului
Corp termoplastic, umplut cu sticla
Număr de contacte
50 de contacte
Material de contact
Aliaj de cupru
Orientarea corpului conectorului
Unghi drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 30µ
Tip conector pentru marginea cardului
O singură parte
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare