Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 2333393-3 - Network Cable, QSFP+ Plug to QSFP+ Plug, 1 m, 3.28 ft, Black

TE CONNECTIVITY - 2333393-3 - Network Cable, QSFP+ Plug to QSFP+ Plug, 1 m, 3.28 ft, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
363,86 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70340
Adaugă la favorite0
Descriere
Cablu de rețea TE Connectivity - 2333393-3 este un produs de calitate premium ce asigură o conexiune rapidă și stabilă între dispozitivele tale. Cu o lungime de 1 metru, acest cablu QSFP+ Plug la QSFP+ Plug este perfect pentru utilizarea în rețele de mare viteză. Jacheta de culoare neagră îi conferă un aspect elegant și profesional. Conectorii QSFP+ cu 38 de poziții asigură o conexiune sigură și durabilă între dispozitive, fără pierderi de date sau interferențe. Ideal pentru centre de date sau rețele de calcul de mare capacitate, acest cablu de rețea este o alegere excelentă pentru cei care doresc performanțe de top și fiabilitate. Cu o lungime de 3.28 ft, acest cablu este soluția perfectă pentru conectarea echipamentelor tale într-un mod eficient și simplu.
Detalii produs
CL70340

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
1 m
Lungimea cablului - Imperial
3.28 ft
Tip conector B
Fișă QSFP+ cu 38 de poziții
Tip conector A
Fișă QSFP+ cu 38 de poziții
Culoarea jachetei
Negru
Conector la conector
Fișă QSFP+ la mufa QSFP+

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare