Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 2205073-1 - Ribbon Cable, Micro-Match Plug to Micro-Match Board Connector, 14 Ways, 2.76 ", 70 mm, 1.2

TE CONNECTIVITY - 2205073-1 - Ribbon Cable, Micro-Match Plug to Micro-Match Board Connector, 14 Ways, 2.76 ", 70 mm, 1.27 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
53,81 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70265
Adaugă la favorite0
Descriere
TE CONNECTIVITY - 2205073-1 - Ribbon Cable este un cablu cu 14 căi, cu lungimea de 70 mm sau 2.76", și un pas de conector de 1.27 mm. Acest cablu este proiectat pentru a conecta o fișă Micro-Match la un conector de placa Micro-Match. Cu un design precis și o construcție de înaltă calitate, acest produs este ideal pentru aplicații care necesită o conexiune sigură și fiabilă între diferite dispozitive. Produsul face parte din gama de adaptoare Multicomp Pro RJ45 și este potrivit pentru diverse utilizări în domeniul electronicelor. Fie că este vorba de prototipuri sau de produse finale, acest cablu de bandă este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs durabil și eficient pentru interconectarea componentelor electronice.
Detalii produs
CL70265

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
70 mm
Lungimea cablului - Imperial
2,76 "
Tip conector B
Conector placa Micro-Match
Tip conector A
Fișă Micro-Match
Conector la conector
Fișă Micro-Match la conectorul plăcii Micro-Match
Pasul conectorului
1.27 mm
Pasul cablului
1.27 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare