Categorii

Vezi si alte recomandari

TE CONNECTIVITY - 1-1825059-3 - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 V, 100 mA

TE CONNECTIVITY - 1-1825059-3 - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 V, 100 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
15,23 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70601
Adaugă la favorite0
Descriere
TE CONNECTIVITY - 1-1825059-3 este un comutator DIP / SIP cu 4 circuite, ideal pentru diverse aplicații electronice. Cu o gamă de produse variată, acest comutator este compatibil cu Adaptorul Multicomp Pro RJ45. Cu un curent de contact maxim de 100 mA și o tensiune de contact maximă de 24 V, este potrivit pentru diferite tipuri de echipamente electronice. Montarea acestui comutator se realizează cu ușurință, deoarece este prevăzut cu montaj de suprafață. Configurarea contactului este SPST, iar stilul actuatorului comutatorului este de tip slide. Cu TE CONNECTIVITY - 1-1825059-3 poți controla și comuta cu precizie diferite circuite, oferind o funcționalitate excelentă și durabilitate în timp. Este soluția perfectă pentru proiectele tale electronice, asigurând un control precis și sigur.
Detalii produs
CL70601

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
DIP
Nr. de circuite
4 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Montaj de suprafață
Tensiune de contact DC Max
24 V
Stil actuator comutator
Slide
Curent de contact DC Max
100 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare