Categorii

Sursa alimentare breadboard XD-42

Acestă compactă sursă de alimentare 3.3-5V  vă poate face proiectul mai ușor și nu va fi nevoie să folosiți alte surse de alimentare voluminoase. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
8,20 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL850
Adaugă la favorite2
Descriere

Acestă compactă sursă de alimentare 3.3-5V  vă poate face proiectul mai ușor și nu va fi nevoie să folosiți alte surse de alimentare voluminoase. Modulul vine cu o diodă de serie, protecție împotriva inversării polarității. Modulul are două canale și poate suporta 7V până la 12V prin mufa Jack și poate produce 3.3V și + 5V pe fiecare canal separat. Este un produs  ce trebuie inclus în experimentele dumneavoastră și poate fi folosit cu ușurință pe un breadboard.

Caracteristici tehnice:

  • Intrare porturi: 6.5V - 12V DC
  • Ieșiri: 3.3V - 5.5V DC
  • Blocarea comutatorului On / Off
  • Ușor de instalat
Detalii produs
CL850

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare