Categorii

Vezi si alte recomandari

STMICROELECTRONICS - TSZ124IPT - Operational Amplifier, Rail-to-Rail I/O, 4 Channels, 400 kHz, 0.19 V/µs, 1.8V to 5.5V,

STMICROELECTRONICS - TSZ124IPT - Operational Amplifier, Rail-to-Rail I/O, 4 Channels, 400 kHz, 0.19 V/µs, 1.8V to 5.5V, TSSOP
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
30,46 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70519
Adaugă la favorite0
Descriere
TSZ124IPT este un amplificator operațional cu patru canale din seria TSZ12x, care oferă o precizie mare și o tensiune de offset de intrare foarte scăzută, cu derivație aproape zero. Seria TSZ12x oferă intrare și ieșire de la rail la rail, un raport excelent viteza/consum de energie, și un produs al benzii de bandă de 400KHz, consumând mai puțin de 40µA la 5V. Acest dispozitiv mai prezintă o curent de polarizare de intrare ultra-scazut. Aceste caracteristici fac familia TSZ12x ideală pentru interfețele senzorilor, aplicațiile alimentate de baterie și aplicațiile portabile. Aplicațiile tipice includ dispozitive alimentate de baterie, dispozitive portabile, condiționare a semnalului și instrumentație medicală. Intervalul de tensiune de alimentare scade de la 1.8 la 5.5V Intrare și ieșire de la rail la rail Toleranță ridicată la ESD: 4KV HBM 8μV tensiune de offset de intrare și 300pA curent de polarizare de intrare la -40°C până la 125°C 122dB CMRR la T = 25°C 30mV tensiune de ieșire la nivel ridicat și 30mV tensiune de ieșire la nivel scăzut la T = 25°C Slew rate de 0.17V/μs Margine de câștig de 17dB Carcasă TSSOP cu 14 pini Interval de temperatură de operare de la -40 până la 125°C Notă de subsol: Cererea de pe piață pentru acest produs a determinat o prelungire a timpului de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de discounturi.
TSZ124IPT este un amplificator operațional quad de înaltă precizie din seria TSZ12x care oferă o tensiune de compensare foarte mică a intrării, cu aproape zero derivă. Seria TSZ12x oferă intrare și ieșire de la cale ferată până la cale ferată, raport excelent viteză/consum de putere și produs de bandă de trecere de 400 kHz, consumând mai puțin de 40 µA la 5V. Aparatul are, de asemenea, un curent de polarizare de intrare ultra-mic. Aceste caracteristici fac familia TSZ12x ideală pentru interfețele senzorilor, aplicațiile cu alimentare din baterie și aplicațiile portabile. Aplicațiile tipice includ aplicații cu alimentare din baterie, dispozitive portabile, condiționarea semnalului și instrumentația medicală. Gama de tensiune de alimentare joasă este cuprinsă între 1,8 și 5,5V, intrare și ieșire de la cale ferată la cale ferată, rezistență mare la ESD: 4KV HBM, tensiune de compensare a intrării de 8µV și curent de polarizare a intrării de 300pA la -40°C până la 125°C, CMRR de 122dB la T = 25°C, tensiune de ieșire de nivel ridicat de 30mV și tensiune de ieșire de nivel scăzut de 30mV la T = 25°C, rată de creștere de 0,17V/μs, margine de câștig de 17dB, 14 pini TSSOP, interval de temperatură de operare de la -40 la 125°C. Aceste caracteristici fac din TSZ12x un produs ideal pentru aplicațiile cu alimentare din baterie, portabile și pentru condiționarea semnalului.
Detalii produs
CL70519

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
125 °C
Nr. de ace
14 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
4 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
TSSOP
Gama de tensiune de alimentare
1,8 V până la 5,5 V
Slew Rate Typ
0,19 V/µs
Tensiune de compensare de intrare
1 µV
Curent de polarizare de intrare
70 pA
Din cale ferată
șină - intrare/ieșire șină (RRIO)
Tip amplificator
Deriva Zero
Câștigați lățime de bandă
400 kHz

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare