Categorii

Vezi si alte recomandari

STMICROELECTRONICS - STA518 - Audio Power Amplifier, 70W x 1 @ 8Ohm, 24W x 4 @ 4Ohm, AB, 4 Channels, 10V to 36V, PowerSS

STMICROELECTRONICS - STA518 - Audio Power Amplifier, 70W x 1 @ 8Ohm, 24W x 4 @ 4Ohm, AB, 4 Channels, 10V to 36V, PowerSSO
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
66,50 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70254
Adaugă la favorite0
Descriere
STA518 este un amplificator digital audio cu patru canale-half bridge, fabricat pe un singur chip, folosind tehnologia multi-power BCD. Dispozitivul poate fi folosit și ca punte duală sau reconfigurat, prin conectarea pinului CONFIG la pinul Vdd, ca o singură punte cu capacitate dublă de curent. Dispozitivul este special proiectat pentru a forma stadiul de ieșire al unui amplificator stereo complet digital și eficient din punct de vedere energetic (DDX™) capabil să livreze o putere de ieșire de 24W x 4 canale la 10% THD la VCC 30V în sarcină de 4W în configurație single-ended. Pinii de intrare au un prag proportional cu tensiunea pinului VL. Distorţie minimă a lăţimii de impuls la intrare Ieşire compatibilă CMOS Logică de termoprotecţie Ieşire de avertizare termică Protecţie împotriva tensiunii scăzute Protecție împotriva scurtcircuitelor. Aplicații Audio.
STMICROELECTRONICS - STA518 - Amplificator audio de putere, 70W x 1 @ 8Ohm, 24W x 4 @ 4Ohm, AB, 4 canale, 10V până la 36V, PowerSSO STA518 este un amplificator audio digital monocanal cu patru jumătăți de punte în tehnologie BCD multi-putere. Dispozitivul poate fi folosit și ca punte dublă sau reconfigurat, prin conectarea pinului CONFIG la pinul Vdd, ca o singură punte cu capacitate dublă de curent. Dispozitivul este special conceput pentru a face etapa de ieșire a unui amplificator stereo digital complet eficient (DDX™) capabil să livreze o putere de ieșire de 24W x 4 canale la 10% THD la VCC 30V în încărcarea de 4W în configurație single-ended. Pini de intrare au o limită proporțională cu tensiunea pinului VL. Distorția minimă a lățimii pulsului de intrare a ieșirii Intrări logice CMOS-compatibile Protecție termică Ieșire de avertizare termică Protecție la sub-tensiune Protecție la scurtcircuit Aplicații Audio. Caracteristici: - Impedanta de sarcina: 8 ohm - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Tip amplificator audio: AB - Temperatura de operare Max: 90 °C - Nr. canale: 4 canale - Gama de tensiune de alimentare: 10V până la 36V - Temperatura de operare Min: -40 °C - Nr. de ace: 36 ace - Tip ieșire: 1 x BTL mono, 4 x BTL stereo - Montare IC: Montaj de suprafață - Carcasă/Pachet IC: PowerSSO In concluzie, STMICROELECTRONICS - STA518 este un amplificator audio puternic și eficient, potrivit pentru diverse aplicații audio. Tehnologia avansată și caracteristicile sale fac din acest produs o alegere excelentă pentru proiectele audio care necesită putere și calitate superioare.
Detalii produs
CL70254

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
90 °C
Nr. de ace
36 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
4 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
PowerSSO
Impedanta de sarcina
8 ohm
Tip amplificator audio
AB
Gama de tensiune de alimentare
10V până la 36V
Tip ieșire
1 x BTL mono, 4 x BTL stereo

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare