Categorii

Vezi si alte recomandari

STMICROELECTRONICS - LM2904AYPT - Operational Amplifier, 2 Channels, 1.1 MHz, 0.6 V/µs, 3V to 30V, TSSOP, 8 Pins

STMICROELECTRONICS - LM2904AYPT - Operational Amplifier, 2 Channels, 1.1 MHz, 0.6 V/µs, 3V to 30V, TSSOP, 8 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
7,85 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70475
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea de pe piață pentru acest produs a provocat o extindere a termenelor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de reduceri.
STMICROELECTRONICS LM2904AYPT este un amplificator operațional cu 2 canale, cu o lățime de bandă de 1.1 MHz și o rată de creștere a tensiunii de 0.6 V/µs. Acesta poate fi alimentat cu o tensiune cuprinsă între 3V și 30V, având o tensiune de compensare de intrare de 1 mV și un curent de polarizare de intrare de 20 nA. Temperatura de operare variază între -40 °C și 125 °C, iar amplificatorul este calificat conform standardului AEC-Q100. Cu o montare de suprafață și o carcasă TSSOP cu 8 pini, STMICROELECTRONICS LM2904AYPT este potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv în adaptatoare Multicomp Pro RJ45. Produsul se bucură de o mare cerere pe piață, ceea ce poate determina fluctuații în termenele de livrare. De asemenea, este important de menționat faptul că produsul nu beneficiază de discounturi. Datorită caracteristicilor sale tehnice și a fiabilității sale, STMICROELECTRONICS LM2904AYPT se remarcă ca fiind o soluție excelentă pentru proiectele care necesită un amplificator operațional de înaltă performanță. Fiind un amplificator operațional de scop general, acesta poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale și poate satisface cerințele celor mai exigente proiecte.
Detalii produs
CL70475

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
125 °C
Calificare
AEC-Q100
Nr. de ace
8 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
2 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
TSSOP
Gama de tensiune de alimentare
3V până la 30V
Slew Rate Typ
0,6 V/µs
Tensiune de compensare de intrare
1 mV
Curent de polarizare de intrare
20 nA
Tip amplificator
Scop general
Câștigați lățime de bandă
1.1 MHz

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare