Categorii

Vezi si alte recomandari

STMICROELECTRONICS - E-TDA7375V - Audio Power Amplifier, 40W x 2 @ 4Ohm, 12W x 4 @ 2Ohm, AB, 2 Channels, 8V to 18V, Mult

STMICROELECTRONICS - E-TDA7375V - Audio Power Amplifier, 40W x 2 @ 4Ohm, 12W x 4 @ 2Ohm, AB, 2 Channels, 8V to 18V, Multiwatt
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
63,93 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70483
Adaugă la favorite0
Descriere
Amplificatorul de putere audio STMICROELECTRONICS E-TDA7375V este un produs de înaltă calitate, ideal pentru sisteme audio de performanță. Cu o impedanță de sarcină de 4 ohm, acest amplificator oferă o putere de ieșire de 40W x 2 la 4 ohm și 12W x 4 la 2 ohm. Cu o gamă de tensiune de alimentare cuprinsă între 8V și 18V, acest amplificator este perfect pentru diverse aplicații audio. Tipul amplificatorului este AB, oferind o calitate excelentă a sunetului și o performanță fiabilă. Cu două canale disponibile și patru ieșiri stereo, acest amplificator este ideal pentru sisteme audio stereo sau surround. Temperatura de operare este cuprinsă între -40 °C și 150 °C, asigurând o funcționare stabilă în diferite condiții de mediu. Cu o montare prin gaură și un pachet Multiwatt, acest amplificator este ușor de instalat și de integrat în diferite dispozitive audio.
Detalii produs
CL70483

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
150 °C
Nr. de ace
15 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
2 canale
Montare IC
Prin gaura
Carcasă/Pachet IC
Multiwatt
Impedanta de sarcina
4 ohm
Putere de ieșire x Canale @ Încărcare
40W x 2 @ 4Ohm, 12W x 4 @ 2Ohm
Tip amplificator audio
AB
Gama de tensiune de alimentare
8V până la 18V
Tip ieșire
4 x stereo

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare