Categorii

Vezi si alte recomandari

STEGO - 02540.0-00 - Lamp, Light Strip, LED, 5 W, Magnet Fixing, 100 to 240 Vac

STEGO - 02540.0-00 - Lamp, Light Strip, LED, 5 W, Magnet Fixing, 100 to 240 Vac
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
914,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82796
Adaugă la favorite0
Descriere
02540.0-01 este o bară de lumină LED albă cu un capac de plastic transparent. Bara de lumină este potrivită pentru toate tipurile de panouri și carcase, în special acolo unde spațiul este limitat. Această lumină are o durată de viață foarte lungă datorită tehnologiei LED folosite. Este disponibilă cu magneți puternici cauciucati pentru a permite poziționarea ușoară în orice carcasă de oțel. Vine cu montare magnetică. Puterea de ieșire permite conectarea a până la 10 lumini între ele (lanț în grilaj) cu prizele de intrare și ieșire care se blochează automat în loc. Clasificare de protecție IP20, Priză cu două poli cu conexiune rapida, Unghi de radiație de 120°, Tehnologie LED de economisire a energiei, Unitate de alimentare integrată, Aplicații: iluminat LED, iluminat, industrial.
STEGO - 02540.0-00 - Lampa, Light Strip, LED, 5 W, Magnet Fixing, 100 to 240 Vac este o lampă cu LED-uri de culoare albă, cu un design compact și un corp din plastic transparent. Această lampă este potrivită pentru toate tipurile de panouri și carcase, în special acolo unde spațiul este limitat. Datorită tehnologiei LED utilizate, are o durată de viață foarte lungă. Acest produs este echipat cu magneți puternici și anti-alunecare, care permit poziționarea ușoară în orice carcasă de oțel. De asemenea, dispune de montare cu magnet. Puterea de ieșire permite conectarea a până la 10 lumini între ele (daisy chain), cu prizele de intrare și de ieșire blocându-se în loc. Cu o evaluare IP20, această lampă oferă o protecție adecvată împotriva prafului și a obiectelor solide de dimensiuni mai mari. De asemenea, are un unghi de radiație de 120° și utilizează tehnologia LED pentru economisirea energiei. Cu o putere nominală de 5 W și o lungime de 0.351 m, această lampă oferă un flux luminos de 1200 lm și este alimentată la o tensiune de 240 V. Este potrivită pentru utilizare în aplicații de iluminat cu LED-uri, iluminat industrial, etc. În concluzie, STEGO - 02540.0-00 - Lampa, Light Strip, LED, 5 W, Magnet Fixing, 100 to 240 Vac este o soluție eficientă și durabilă pentru iluminarea spațiilor în care spațiul este limitat, oferind un flux luminos puternic și economisirea energiei.
Detalii produs
CL82796

Fișă produs

Tensiunea de alimentare
240 V
Putere nominală
5 W
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare IP
IP20
Culoare deschisa
Lumina zilei
Lungimea barei luminoase
0.351 m
Ieșire lumen
1200 lm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

5 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare