Categorii

Vezi si alte recomandari

STANDEXMEDER - MK23-46-D-2 - Reed Switch, SPST-NO, Surface Mount, 500 mA, 200 V, 10 W

STANDEXMEDER - MK23-46-D-2 - Reed Switch, SPST-NO, Surface Mount, 500 mA, 200 V, 10 W
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
28,77 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70263
Adaugă la favorite0
Descriere
Reed Switch-ul STANDEXMEDER - MK23-46-D-2 este un comutator de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi performanțe excelente în diverse aplicații. Fabricat conform standardelor ridicate, acest comutator oferă o gamă largă de funcții, inclusiv montare de suprafață pentru o instalare simplă și comodă. Cu o gamă de produse adaptate, acest Reed Switch este potrivit pentru utilizarea într-o varietate de echipamente și dispozitive electronice, având capacitatea de a funcționa la o intensitate minimă de 20 AT și o putere de comutare maximă de 10 W. Cu o tensiune de comutare maximă de 200 V și un curent de contact maxim de 500 mA, acest comutator este durabil și fiabil în timpul utilizării. Cu o rezistență de contact maximă de 0.15 ohm și o configurație a contactului SPST-NR, Reed Switch-ul STANDEXMEDER - MK23-46-D-2 este alegerea ideală pentru aplicațiile care necesită un comutator de înaltă calitate, cu performanțe excelente.
Detalii produs
CL70263

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Configurare contact
SPST-NR
Montarea comutatorului
Montaj de suprafață
Funcționează la min
20 AT
Putere de comutare Max
10 W
Tensiune de comutare Max
200 V
Curent de contact max
500 mA
Rezistență de contact Max
0.15 ohm
Operați AT Max
25 AT

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare